1. Jak to jest z tymi trainerami. Na premierę gry wylosowałem Lucasa Leivę (srebrna Lvl.1), Przez miesiąc czasu gry podniosłem mu poziom do 36. Teraz wpadł mi z eventu Fellaini (złota lvl.1), zamieniłem Lucasa w trenera by dać expa Fellainiemu, a ten dostał tylko 1654 exp (i nie tylko z nim tak było)! o co chodzi?;
2.a. Czasem ze scoutów wypadają mi srebrne piłki (z eventów czasem złote), tak, że mogę sobie jedną drużynę nisko poziomową złożyć by dropili mi doświadczenie w symulacjach, bądź challengach z komputerem, ale czy ma to sens zwłaszcza jak to mi w ten sposób expa przekazuje?;
2b). Mam problem z trenerami. Szukam trenera do (SIM) zamiast Fishera. Jakie on musi mieć Attacking/Defensive instructions by jakoś mi tam szło [nie chcę grać w dywizji 1, gram 8-10, jak jest mniej gwiazdek (2 lub jedna) jest łatwiej to nawet o 6 mogę powalczyć, ale mniej kasy (punktów GP wpada), z reguły mam tak, że jak awansuję do ósmej to przegrywam 10 meczy z rzędu i wiem już że następny mecz wygram dopiero w 10-11 dywizji, a chciałbym trochę większej stabilizacji oraz zwiększyć procent wygranych (obecnie 22%)];
2.c. Jeśli chodzi o trenerów do grania, to kupiłem sobie dwóch:
Ale zauważyłem, że co tydzień taktyki się zmieniają (i można Zidane'a z innym ustawieniem kupić, ale to przez to, że tam późno zacząłem zaglądać), gdzieś wyczytałem ale to tylko do ustawień defensywnych, ze trzeba szukać w kombinacji albo frontline pressure-conservative albo all out defence-aggressive, czy więc warto bym zamienił sobie tych trenerów co mam, na takich o:
3. Czy jak się spełni 3 warunki (sim, za grę z komputerem i z ludźmi) to coś się odblokowuje?