Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie

Pes 2018.

<< < (148/159) > >>

sTeRyDeK178:
Wielkie dzięki za zainteresowanie. Czyli muszę trochę pograć żeby się przyzwyczaić.

Tianse:
Trzeba całkiem sporo pograć aby znaleźć swoje ustawienie i przyzwyczaić się do tej chaotycznej obrony ;)

gac88:
1 mecz o puchar złotego kapcia w pes2018
11 Ibrahimovićiow vs 11 aubamajangow, polecam ;]

sorry za dublowanie tematu, ale wcześniej film był widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników.
Kolejny filmik niestety dopiero w grudniu, bo póki co nie mam dostępu do konsoli

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

MatAnd:
Przeglądałem zagraniczne fora szukając czegoś o MyClub i wyczytałem, że w grudniu (prawdopodobnie) ma pojawić się jakiś Clear Agent i wszyscy grindują tam złoto (rekordzista miał 2mln GP - stan na ten weekend). Co to za agent? a grindują by mieć większy procent na czarną piłkę?

Jacinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzeglądałem zagraniczne fora szukając czegoś o MyClub i wyczytałem, że w grudniu (prawdopodobnie) ma pojawić się jakiś Clear Agent i wszyscy grindują tam złoto (rekordzista miał 2mln GP - stan na ten weekend). Co to za agent? a grindują by mieć większy procent na czarną piłkę?

--- Koniec cytatu ---

Chodzi o to, że będzie powiedzmy 160 zawdników do wylosowania, w tym załóżmy 30 czarnych piłek.
Majàc tyle kasy, upewniasz się, że masz wystarczajàcà ilość slotów na zawodników i losujesz.
Każde losowanie to 10.000 GP więc na wszystkich potrzebujesz 1.6mln ale jak wylosujesz wszystkie czarne które cię interesujà to jesteś do przodu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej