Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie

Pes 2018.

<< < (149/159) > >>

MatAnd:
1. Skasowałem niechcący Usaina Bolta, żeby go odzyskać muszę stworzyć/zresetować klub i zacząć wszystko od nowa?
2. Wylosowałem Robbena i Depaya, wcześniej trafiłem Cuadrado. Problem mam taki, że wszyscy są na lvl.1. Problem mam z treningiem (i z zawodnikami uniwersalnymi, grającymi na kilku pozycjach). Mianowicie jakie pozycje/trainerów w nich wrzucać by ich nie zepsuć?
a) pozycja domyślna przypisana przez grę (chociaż to głupie, bo taki Nacho z Realu Madryt domyślnie ma CB, a wyższy overall na RB);
b) pozycje, które świecą się najjaśniej (w przypadku Robbena ro RMF/RWF/AMF/SS/LMF/LWF);
c) nie ma znaczenia, gra i tak rozwija sztywno, liczą się tylko i wyłącznie punkty XP;

Tianse:
1. Reset nic nie da. Musiałbyś kupić od nowa grę z agentami i stworzyć nowe konto. Tak myślę.
2. CF trenuj CF, CMF trenuj CMF. I tyle. Special trainer działa na wszystkich jednakowo.

chillonahill:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE1. Reset nic nie da. Musiałbyś kupić od nowa grę z agentami i stworzyć nowe konto. Tak myślę.
2. CF trenuj CF, CMF trenuj CMF. I tyle. Special trainer działa na wszystkich jednakowo.

--- Koniec cytatu ---

Dokłądnie. Najlepiej trenować zawodników takimi trenerami którzy sa z tej samej pozycji.

tomcik999:
Siema !!
Chwilę mnie było , mam pytanie względem aktualizacji do 1.0.3. Który patch  jest kompatybilny aby loga drużyn powróciły ?

macphisto666:
Cześć

Czy wyjdzie jakiś update do tej zje*anej gry ? Pes2018 nie daje tyle radości (chociaż ma większy potencjał) co poprzedniczka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej