Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie
Pes 2018.
Jacinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsiema a ja mam pytanie takie czy idzie w trybie myclub wypozyczyc badz sprzedac zawodnika ? jak tak to jak to zrobic ? pozdro
--- Koniec cytatu ---
Wchodzisz w :
CONTRACT - LOAN CONTRACT i mozesz wypozyczyc sobie zawodnika.
Swojego mozesz usunac z gry albo zamienic w trenera.
Johny B.:
Siemak ludzie niech ktoś i powie od czego zalez forma zawodnika bo mam np. mbappe i gram nim co prawie systemtycznie a on ma slaba forme
luki431:
Poziom graczy online jest obecnie tak żenująco niski że jakiekolwiek pogrywanie przez sieć mija się z celem.Oni zawsze będą wychodzić jak przegrywają bo oni nie potrafią ani grać,ani przegrywać ani też nie mają żadnych ambicji.O potężnej ilośći oszustów z zainstalowanymi programami służącymi do oszukiwania nawet nie warto wspominać.Także proponuje odpuścić sobie granie w trybie multi w tego typu gry bo zawsze to będzie tak funkcjonowało czyli jak ćwok przegrywa to wyjdzie z sesji.
Fred23X:
Widzę luki, że podzielasz moje zdanie , bro się należy ;)
Tianse:
Online jest spierniczone, dlatego że gdy jedna osoba wyjdzie, to rozłącza. Nie powinno rozłączać. Drużyna przeciwnika powinna stanąć i się nie ruszać. Po 30 sekundach system powinien przerwać grę walkowerem dla tego kto pozostał w grze. Przecież to banalnie proste. Gdy gra się w czołgi i jednego wywali lub wyjdzie z sesji, to pozostałych 29 ludzi przecież nie jest wyrzucane z bitwy, tylko czołg tego jednego pozostaje na polu bitwy i się nie rusza. Skończyłoby się oszukiwanie, bo rozłączanie nic by nie dawało. Gra online w myClub w ej chwili mija się z celem. Najgorsze jednak jest to, że Konami zabrało turnieje z komputerem, typu Master Challange z zeszłego roku. Dwa ciosy w kolano w jednej odsłonie.
Nawigacja
[#] Następna strona