Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie

Pes 2018.

<< < (150/159) > >>

plose66:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Chodzi o to, że będzie powiedzmy 160 zawdników do wylosowania, w tym załóżmy 30 czarnych piłek.
Majàc tyle kasy, upewniasz się, że masz wystarczajàcà ilość slotów na zawodników i losujesz.
Każde losowanie to 10.000 GP więc na wszystkich potrzebujesz 1.6mln ale jak wylosujesz wszystkie czarne które cię interesujà to jesteś do przodu.

--- Koniec cytatu ---
i faktycznie w zeszłym roku pojawiali się tacy mocni special agenci?

Jacinho:
Zawsze sà jacyś ciekawi i dobrze jest mieć wielu, żeby móc przebierać niż mieć ich za mało 😉

Osobiście nie farmię bo nie mam cierpliwości i wywalam kasę na losowania na bierzàco i na skautów ale pełno ludzi “czyści” agenta i majà mocne składy.
Teraz następny agent jakoś w grudniu będzie - El Classico.

MatAnd:
Jak ogłosili event z Beckhamem to zacząłem ostro grać symulacje i challenge z kompem by go dostać. Oczywiście nie wpadł i już nigdy więcej nie będę męczył tej gry w ten sposób (ok 50-60 meczy dziennie przez 10 dni). Przejrzałem swoją drużynę i posiadam 12 czarnych, 33 złote oraz 14 srebrnych (których trzymam, bo dobrze mi się gra, zwłaszcza napastnicy są tu świetni: Rodrigo, Jimenez, Zapata, Rondon Gyan), ok 20-25 zawodników posiada max lvl. 55+ (kilku 70+), więc zaczynam rozwijać tych, których mam (jak na złość teraz się taki event pojawił), mimo że wciąż brakuje mi złotej lub czarnej piłki z konkretnym CF (wysoki i silny jak wyżej wymienieni srebrni) i defensywnego pomocnika. A kasę chyba będę wydawał na scoutów Poland (3/5 i 4/5), by sobie kadrę zbudować i nią pykać.

EDIT: Zamiast zbierać i polować na Beckhama powinienem był powiększyć sobie liczbę slotów w drużynie (promocja w tym samym czasie) do dajmy na to 200.

MatAnd:
Pytanko:
1. Jak zwolnić/pozbyć się trenera jak się beznadziejnego zatrudniło (w sumie to z 6 do wywalenia mam)?
2. Jak to jest, że na pasku informacji na dole pojawia się info, że ktoś zatrudnił Adama Nawałkę (nie zdążylem screena zrobić), a ja patrzę na trenerów i jedynego Polaka jakiego mam to jakiś Kissinger (którego zatrudniłem zresztą, bo Polak)... chyba, że to jakiś patch gościu wgrał.
3. Ogólnie teraz trenerzy do kupienia są tacy słabi (brak tych najlepszych)? A zawodnikom się forma nie wyświetla (czarne pole)?

kosik922:
siema a ja mam pytanie takie czy idzie w trybie myclub wypozyczyc badz sprzedac zawodnika ? jak tak to jak to zrobic ? pozdro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej