Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie
Pes 2018.
Tianse:
Mi w miarę równomiernie skauci z pozycjami dropią.
Fred23X:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPytanie do osób, które zdobywają piłkarzy poprzez scoutów. Jak często wpadają wam scouci CB, RB, LB, DMF, CMF (dwu,trzy czterogwiazdkowi)? Bo o ile LB, RB, DMF jako taki wpadnie (1 na 50 meczy), tak CB tylko jeden dwugwiazdkowy wciągu ostatnich dwóch tygodni, a CMF w ogóle się nie pojawia. Też tak macie?
--- Koniec cytatu ---
za scoutów robię głownie trenerów,
macphisto666:
Zawiodłem się na Konami po raz enty. Oni nic nie robią, żeby te bugi w grze poprawić. Online/My Club spier*olone na maksa przez ten handicup. Irytujące jest jak nie masz wpływu na mecz. A błędy za Ciebie wymusza skypt od tak, żeby było ciekawiej. Zacząłem grać master league i to samo skrypt, który sprawia, że nie ważne jak się starasz. Jaki cierpliwy jesteś, jakie akcji kombinacjyjnej byś nie stworzył, jakiego strzału potężnego lub techniecznego byś użył, zawsze coś absurdalnego się zdarzy. Skrypt robi jedną akcje z dupy i gol. Dosłownie kur*ica. Stworzyli skrypt, z którym nie da się grać równy z równym. Każdy mecz ma swój scenariusz - łatwo wygrać; trudno wygrać; wygrywać aby przegrać mecz w ostatnich minutach i przegrać dla zasady. Ta edycja nie jest warta funta kłaków. Fox Engine jest tyle lat i nie mogą sobie dać rady z bugami !? Do tych gamoni wysyła się nawet twitty, że gra jest skopana i żeby coś z tym zrobili. To się chwalą nowym stadionem Arsenalu, że będzie w nowej aktualizacji.
MatAnd:
Też macie w skrzynce odbiorczej 175 scoutów do odebrania? mnie się właśnie na dzień dobry pojawiło.
Tianse:
Ja miałem 60. Zwracają tych skautów co działali jakoś niepoprawnie, a zostali wykorzystani. Spoko opcja, znów można losować do SIM'ki :P
Chociaż przyznać muszę, że nie wszystkich zwrócili i ja dostałem tylko małą cześć skautów z powrotem. Zapewne nie wszyscy źle działali, a szkoda.
Nawigacja
[#] Następna strona