Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie

Pes 2018.

<< < (154/159) > >>

MatAnd:
No właśnie ja dostałem 173 nie 175 jak napisałem wcześniej (dali mi kasę 10 000 i 16 000) dostałem kilku CB, DMF, CMF (o kilku za mało, a masowo wpadają mi skrzydłowi od pyty mam RMF/LMF/RWF/LWF na 150 scoutów ok. 80 to właśnie oni).

Fred23X:
Ja dostałem 34

Johny B.:
Dlaczego w my club gra tylu oszustów. Ostatnio gralem z takim ciawusem z turcji. Jego ranking to 340 wygranych i 23 przegranych. Jeszcze przed rozpoczeciem meczu wiedzialem ze  to jeb....y oszust , bo nikt normalny nie ma takich rankingow. Fuksem zaczal wygrywc ale potem zremisowalem i go cisnalem gdy w 89 minucie poszedlem pieknym kontratakiem sam na sam z bramkarzem i ciul nie zaczekal az trzele bramke tylko od razu wyszedl bez konsekwencj istracowegomeczy. Od razu hu...a na black list. Ale to świadcze o slabosci takich frajerow. Ten kto ma wypasiony ranking zawsze jest ooooszuuuusssstemmmmmmm.

longfly:
oszusci oszustami  my club to maszynka do wywalania na prozno gp nastawione na zarobek , w tej edycji  srebrne pilki to podstawa o legendach czarnych to mozna zapomniec a to ze niektorym wpadaja to wiadome ze iles osób sie pochwali a tysiace zrobione w konia przez konami siedzą cicho.

Gowniany my club gdzie jedyna mozliwosc grania swoim zespolem to zbieranie na scoutów.Polowa roku te legendy to niech juz konami sobie wsadzi bo sa nieosiagalne.

Fred23X:
Z czarnych piłek to trafiłem Messiego na lvl 1 , Mirande, Kante, Isco, Pjanica na lvl 30 ... nie pytajcie ile losowań poszło , bo aż głowa boli ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej