Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie

Pes 2018.

<< < (19/159) > >>

Gunner_Gesik:
Jeśli można pograć w betę poprzez impreze i jeśli ktoś marudzi na niski poziom graczy to zapraszajcie.
Nick Gunner_Gesik lub Gesik_Gunner,nie pamiętam w jakiej kolejności lol.

Maticz88:

Legandary już dostępna, ja już zamówiłem w rtv euro agd :)

johnsing:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENajpierw wyjeżdżasz z tekstem, jaki to Ty tu na forum masz staż i chcesz dowartościować samego siebie, a przy okazji nie wiem komu ubliżyć, a potem... piszesz, że nawet nie zajrzałeś do działu odnośnie OF i twierdzisz że nie da się wgrać licencji na konsolę, zamiast najpierw to sprawdzić (przez te lata, rzecz jasna). Oj dziecko... Normalny człowiek przez kilka lat sprawdziłby najpierw informacje na temat w którym nie ma wiedzy, zamiast przez lata wygadywać głupoty. Naprawdę jesteś głupi, czy tylko udajesz? A może faktycznie FIFA już opłaca trolli i w wątku odnośnie nowego PES'a wypisujesz dyrdymały jakoby to nie dało się wgrać licencji na konsolę, aby zniechęcić potencjalnych czytelników?

Na Steam język polski póki co widnieje jako "nieobsługiwany".

Wydaje mi się, że niedawno gdzieś z Techlandu uleciała plotka, że oni mają zrobić spolszczenie i będą się o to starać. W sumie moim zdaniem dużo będzie zależeć od tego, czy finalnie reprezentacja Polski się pojawi, czy też nie. Lewandowski u nas to medialnie i marketingowo duża postać, więc gdyby go miało ponownie zabraknąć, to na pewno nikt o spolszczeniu myśleć nie będzie.

--- Koniec cytatu ---
Zaznaczyłem ze jestem na forum od dawna po to byś wiedział ze PES nie jest mi obcy bo robisz ze mnie jakiegoś fana fify a a sam jestes zwykłym fanboyem pesa. Nie znięchcecam potencjalnych uzytkowników bo sam kupie pesa. Pozwole sobie w twoim załosnym stylu zapytać. Jesteś niedorozwojem czy tylko jesteś głupi i bedziesz obrazał kazdego kto powie złe słowo na twoją gre? Pisałem ze brak licencji odpycha mnie od zakupu a jesli jest patch to duzo to zmienia. Normalny człowiek nie przejmowałby sie jakimiś trollami z fify a takim mnie nazywasz ale to trzeba być ,,normalnym" Cała twoja wypowiedź jest napisana a w agresywnym,prowokującym stylu. Odpierdol się smyku :-)

Tianse:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE... Odpierdol się smyku :-)

--- Koniec cytatu ---

Przy czym ja chociaż wiem czym jest kultura osobista. Ciebie potrafili zrobić, ale wychować już nie :) Wracaj już do tej swojej FIFY, bo PES nie jest Ci obcy, a przez kilka lat nawet nie potrafisz się doinformować, że można wgrać OF na konsolę :D

Gunner_Gesik:
Dajcie już sobie spokój. Dosłownie jeden glupszy od drugiego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej