Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie
Pes 2018.
simonldz:
Gdzie można w Polsce edycje legendarna zamówić? Niby język polski jest zbędny Ale takie olewanie naszego kraju wpływa a na wybór fify zamiast pes w pl.
bbolek83:
Wiecie moze juz jakie licencje beda ???
NGK:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiecie moze juz jakie licencje beda ???
--- Koniec cytatu ---
Ligi raczej te same co w 2017 + te same braki klubów w tych że ligach. A others prezentuje się tak: Germany: Dortmund, Leipzig, Schalke
Turkey: Besiktas, Fenerbahce, Galatasaray
Russia: CSKA Moscow, Spartak Moscow, Zenit
Greece: Olympiacos
Belgium: Anderlecht, Brugge, Gent
Ukraine: Dynamo Kiev, Shakhtar Donetsk
Switzerland: Basel, Young Boys
Sweden: Malmö
Romania: Steaua Bucuresti
Czech Republic: Slavia Praha
Colombia: Atlético Nacional, Millonarios
Peru: Sporting Cristal, Alianza Lima
Tianse:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENigdy nie zaglądałem do tego działu od kiedy przeniosłem sie na konsole.
--- Koniec cytatu ---
Najpierw wyjeżdżasz z tekstem, jaki to Ty tu na forum masz staż i chcesz dowartościować samego siebie, a przy okazji nie wiem komu ubliżyć, a potem... piszesz, że nawet nie zajrzałeś do działu odnośnie OF i twierdzisz że nie da się wgrać licencji na konsolę, zamiast najpierw to sprawdzić (przez te lata, rzecz jasna). Oj dziecko... Normalny człowiek przez kilka lat sprawdziłby najpierw informacje na temat w którym nie ma wiedzy, zamiast przez lata wygadywać głupoty. Naprawdę jesteś głupi, czy tylko udajesz? A może faktycznie FIFA już opłaca trolli i w wątku odnośnie nowego PES'a wypisujesz dyrdymały jakoby to nie dało się wgrać licencji na konsolę, aby zniechęcić potencjalnych czytelników?
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChociażby z opisów gry w preorderze.
Release Date: 14th September 2017
Platform: Steam
Region: Worldwide
Language: Chinese Traditional, Czech, Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish
--- Koniec cytatu ---
Na Steam język polski póki co widnieje jako "nieobsługiwany".
Wydaje mi się, że niedawno gdzieś z Techlandu uleciała plotka, że oni mają zrobić spolszczenie i będą się o to starać. W sumie moim zdaniem dużo będzie zależeć od tego, czy finalnie reprezentacja Polski się pojawi, czy też nie. Lewandowski u nas to medialnie i marketingowo duża postać, więc gdyby go miało ponownie zabraknąć, to na pewno nikt o spolszczeniu myśleć nie będzie.
NGK:
Tylko sytuacja wygląda tak, że Techland za dużo nie ma do gadania. Jeżeli KONAMI nie będzie zainteresowane to Techland nic nie zdziała.
Nawigacja
[#] Następna strona