Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie

PES 2018 NEXT GEN PC !!!

<< < (5/8) > >>

coolos:
Ciekawe jakie będą wymagania sprzętowe odnośnie PC

loy1004:
Wszystko to wygląda pięknie ale bardzo martwi mnie kwestia optymalizacji czy się przyłożyli i nie będzie input laga offline jak na PS4 czy po prostu dadzą jakiś smieszny port jak to było z pro 14
Kolejna sprawa to zawartość wiadomo ze na PS4 będzie wszystko wyjście z tunelu będą stadiony będą pokazówki tych stadionów kiboli itd czy znów tak będzie że wykastrują wersje PC ze wszystkiego co się da bo maja jakieś śmieszne umowy z SONY i na PC będzie 13 stadionów w DLC dostaniemy tylko mordy i to wszystko w 17 na PS4 były nowe stadiony w dlc PC oczywiście ominęli.
MYŚLĘ ze nie ma się jeszcze co cieszyć za szybko coś czuje ze to jest zbyt piękne by było to wszystko na PC i będzie to tylko ładna grafika.

DaArCiO:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Forgot to say, played the latest PC build of #PES2018 yesterday and (if you have a good rig) it is definitely the best looking version
Wydaje mi się, że PCetowi graczen ie muszą się o nic martwić.

loy1004:
nowy gameplay REJESTRACJA lub LOGOWANIE

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Z tego co zrozumiałem z drugiego filmiku to wersja PC była hybryda przez kilka lat z powodu silnika FOX ENGINE bo nie został on stworzony do gier sportowych tylko od gier 3D z otwartym światem i łatwiej było skupić się na 2 platformach nauczyć sie zaimplementować i ulepszać  ale już to ogarnęli i teraz wersja PC wygląda najładniej i to był priorytet w tym roku.

Gunner_Gesik:
Tragedia moim zdaniem.
Tak jak co roku jaralem się już od samego poczatku gameplayem tak teraz widzę że w 18 nic się nie zmieniło jeżeli chodzi o strukturę gry.
3/4 bramek w tych dwóch filmach to strzały techniczne które wchodziły gładko prędzej i wchodzą widzę teraz też. A szczególnie te takie turlane z 7-11 metrów które ledwo co dolatuja do bramki.
Mijanie przeciwników jest widzę zbyt proste teraz ,w ogóle sztuczek nie potrzeba tylko gaz,rura i omijasz wszystkich na biegi. Druga fifa zaczyna się robić widze.
Jak narazie jestem załamany.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej