Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub
Dyskusje
janek1234567890:
Nie wyrzucaj odpocznij od tej gry aż wróci chęć ja po przejściu do fify odpalam pesa w czwartki i robię te turnieje i zauważyłem że odpoczynek dobrze mi zrobił niszczę com jak bym grał z dzieckiem,w online to raczej nic nie pomoże ale i tam nawet na lagach gra mi się lepiej gram jeszcze z kumplem go też niszcze ale mamy dobre połączenie i tyle jeśli chodzi o przygodę online w Pes,niemam zamiaru rywalizować online w Pes do czasu aż konami nie zrobi coś z serwerami.Ale kolego odpoczynek na pewno wyjdzie ci na dobre pozdro
Fred23X:
Właśnie dostałem bana na 3 dni , ciekawe [cenzura] za co , to już pojebało całkiem , szkoda słów, czasu i nerwów ... gra chyba poleci do kosza
MatAnd:
Ja z kolei wczoraj grałem z jakimś kolesiem i lagowało mi strasznie, że nic się nie dało zrobić. I jemu chyba też bo przez całą pierwszą połowę podawał do bramkarza i widać było, że reakcje ma opóźnione więc z ciekawości nie atakowałem. W drugiej połowie ja podawałem do bramkarza i on sam też nie atakował, byle tylko wywalić piłkę poza boisko i tak sobie zremisowałem mecz. Też go to pewnie wkurwia bo się nazywał jakoś "i hate cheaters" czy jakoś tak.
W drugim meczu miałem walkę o speciala prowadzę 2:1 i komputer mi się zawiesił (radeon HD 7790 1gb więc u mnie to normalka). Myślałem, że gra anuluje nam obu to spotkanie, ale nie oczywiście dostałem walkowera i mam AA zamiast AAA (bo to chyba jest jakość połączenia ten courtesy rating?) przy UPC 250MB/s (czy jak to tam się zapisuje).
Fred23X:
Tu jest tak zjebane,że nawet jak rywal rozłączy to Tobie też idzie w statystyki, ot tak sobie Konami wymyśliło
Jacinho:
Bana?
Możliwe że też dostanę jak mnie zgłosi bo właśnie pocisnàłem jednemu germańcowi.
Nawigacja
[#] Następna strona