Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub

Dyskusje

<< < (48/51) > >>

Jacinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJacinho nie jesteś jedyny , popatrz ilu polaków gra celowo przez Wi-Fi, szkoda słów , potem z takim ogórkiem przegrywasz , a jakbys usiadł na jednej konsoli to pewnie z połowy by nie wyszedł

--- Koniec cytatu ---

Nigdy nie wiadomo ale statystyki z rozgrywek online można o kant du.py rozbić  :)

REJESTRACJA lub LOGOWANIEprzestałem grać moim ulubionym 4-3-3 , a zacząłem 3-1-4-2 , zobaczymy

--- Koniec cytatu ---

Ja zacząłem grać jakiś czas temu 4-2-2-2,  nigdy nie lubiłem tego ustawienia ale jakoś się przekonałem i nie jest źle.
Ostatnio wróciłem na kilka meczy do 4-3-3 i nie mogłem się przestawić  :D

REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa gram 4-3-3, ale głównie atakując środkiem. Ot, taka magia ;)

--- Koniec cytatu ---

Gram 4-2-2-2 ale często na skrzydłach. Jest spoko  ;)

Roz:
No nie gadajcie ze mecz muli dlatego ze ktos gra przez wifi. Osobiście gralem przez wifi w rozne gry a muli tylko pes wiec co innego po stronie konami chrzani sprawę.

janek1234567890:
Troszkę racji masz z moim kumplem gram i on gra przez Wi-Fi z telefonu z sieci play i gra sie dobrze można powiedzieć że bardzo dobrze,natomiast na upc w sieci domowej przez Wi-Fi ma 1 kreskę i zamula niemiłosiernie.Przez Wi-Fi można grać jak masz dobry net i elegancki zasięg,i tylko ty jesteś użytkownikiem swojego Neta i nikt inny nie korzysta z Wi-Fi ,wtedy powinno grać się dobrze,aczkolwiek czytałem że Wi-Fi i tak opuźnia i do rywalizacji online powinno się grać na kablu;) A teraz wyobraź sobie że człowiek gra przez Wi-Fi a z rutera kożysta jeszcze parę osób w domu + telewizja i tu raczej Wi-Fi nie da rady.

Fred23X:
Zaczynam mieć polewkę z tej gry  ;D , jak widzę jak Yaya Toure lvl 22 dogania Messiego i Rashforda ,qrwa ręce opadają , a oboje strzałka do góry , Messi lvl 37 , Rashford 49 , japońców pojebało do końca

Tianse:
Ja grałem przed chwilą z jakimś Polakiem z wawy. Wygrałem 2-1, choć miałem słabszy skład. Courtois mu na bramce utrzymał poziom z meczu przeciwko Barcy, więc jak dla mnie Konami świetnie odwzorowało formę :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej