Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
Pro Evolution Soccer 2018 Classic Patch season 2005-2006
Freshskiller0:
Jest dużo stron zippyshare , uploaded , mega , fileshark , catshare , speedyshare takie pierwsze lepsze z głowy :) Jak będziesz wrzucał nie zapomnij dodać kto pierwotnie jest stworzycielem :)
cristov82:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJest dużo stron zippyshare , uploaded , mega , fileshark , catshare , speedyshare takie pierwsze lepsze z głowy :) Jak będziesz wrzucał nie zapomnij dodać kto pierwotnie jest stworzycielem :)
--- Koniec cytatu ---
Ok linki poniżej pobrać i skopiować do documents/konami/pes18/savesa to pliki edytowane przeze mnie dodane przez autora tego watku za co ja i inni mu szczerze dziękujemy. Przetransferowalem wszystkich zawodnikow z druzyn z moda 2005/2006 do ich rodzimych lig. Wiec teraz aktualni zawodnicy graja w ligach z Azji a w Europie skaldy z 2005/06. Proszę zrobić kopie tych pilkow ww przed podmiana by w razie czego moc cofnac zmiany. A stroje nie wszystkie sa z moda gdyż konami blokuje edytowanie strojow jednakże dodałem 4 komplet i przynajmniej 1 stroj jest z tej epoki. Milej zabawy
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
dajcie znac czy dziala
Palacio:
Prace trwają, czy koniec projektu ?
Freshskiller0:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrace trwają, czy koniec projektu ?
--- Koniec cytatu ---
Projekt został zakończony.
Działam sobie powoli z dodaniem bonusowych drużyn , ale widzę że entuzjazm opadł :)
Miszczu11:
Zacznę od tego, że naprawdę świetny patch, wręcz z moich marzeń :)
Tylko ze względu na to, że te kluby są w strukturze azjatyckiej, nie można ich podmienić z ich europejskimi odpowiednikami :/ Jest to możliwe, żeby je podmienić? Jakiś patch do patcha? :D
Nawigacja
[#] Następna strona