Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub
Uwaga lagcheater - wrzucamy oszustów
marinero0812:
usuwam
Fred23X:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
PS 2 Jeśli ja się mylę ,co jest możliwe , to Konami gorzej tej gry sp......ć nie mogło
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIETen dział ma raptem 2 strony a Ty oskarżyłeś już 8 osób i całą Turcję i Rosję.SMIECHEM nagrał jak przeciwnik przegrywał i się rozłączył jakby nie było meczu i to jest dowód.A Ty przegrasz mecz i każdego obwiniasz o czitowanie.Piszesz jakieś pierdoły o TS,T strenght i ZAZIE.Jakby mój TS wynosił 5-10 to się zgodzę ale każdy z tu grających przegrał mecz z kimś kto miał mniejszy TS.I Ty grasz od 98 roku i niewiesz że forma zawodnika TS i T strenght nie gwarantuje wygrania meczu.
--- Koniec cytatu ---
czytasz czasami co inni piszą , czy tylko to co chcesz ??
Po drugie musiałbym nagrywać każdy mecz , tego chcesz ?? gram ich od 4-8 dziennie
thomson72:
AEK Ateny też musiało czitować jak grało z AC Milan ;)
Fred23X:
Zobaczymy jak się okaże , że to ja miałem rację
smiechen:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczytasz czasami co inni piszą , czy tylko to co chcesz ??
Po drugie musiałbym nagrywać każdy mecz , tego chcesz ?? gram ich od 4-8 dziennie
--- Koniec cytatu ---
a co ty wczoraj się urodziłeś? po ch... nagrywać każdy mecz jak jest opcja zapisu (w moim przypadku ustawiona na 30 min wstecz) w każdym momencie? grasz z oszustem, zapisujesz, obrabiasz w bardzo prosty sposób na PS4 jaki fragment zapisu cię interesuje i wrzucasz. masz wtedy czarno na białym dowód... a tak jak kolega napisał, piszesz i tylko piszesz oskarżenia, bez dowodu, a i tak nikt ci w to nie uwierzy. Ja też mogę powiedzieć, że oszukiwałeś mimo, że nigdy z tobą nie grałem, ale to wiemy tylko ty i ja, na forum mogą uznać, że mam rację prawda?
Nawigacja
[#] Następna strona