Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub
Uwaga lagcheater - wrzucamy oszustów
Fred23X:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa co ty wczoraj się urodziłeś? po ch... nagrywać każdy mecz jak jest opcja zapisu (w moim przypadku ustawiona na 30 min wstecz) w każdym momencie? grasz z oszustem, zapisujesz, obrabiasz w bardzo prosty sposób na PS4 jaki fragment zapisu cię interesuje i wrzucasz. masz wtedy czarno na białym dowód... a tak jak kolega napisał, piszesz i tylko piszesz oskarżenia, bez dowodu, a i tak nikt ci w to nie uwierzy. Ja też mogę powiedzieć, że oszukiwałeś mimo, że nigdy z tobą nie grałem, ale to wiemy tylko ty i ja, na forum mogą uznać, że mam rację prawda?
--- Koniec cytatu ---
RÓWNIE DOBRZE MOŻNA TU PRZYJŚĆ I SIĘ "WYBIELIĆ" ,NIE ??
smiechen:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERÓWNIE DOBRZE MOŻNA TU PRZYJŚĆ I SIĘ "WYBIELIĆ" ,NIE ??
--- Koniec cytatu ---
jasne, że tak. dlatego najlepiej mieć zawsze dowód. bez tego nawet nie warto zaczynać dyskusji bo jest słowo przeciw słowu i tyle. ktoś uwierzy tobie, a ktoś tej drugiej osobie, a w międzyczasie pobluzgacie się na forum troszkę, a i tak nic nie zostanie wyjaśnione
janek1234567890:
Fred23ex pisał kiedyś o nijakim Rampage pisał że to oszust,otuż po całej waszej przegadywance na forum miałem okazje pograć z Rampage i okazało się że to bardzo dobry zawodnik na około 10 meczy 1 remis i wszystko wygrał ranking miał niski bo mało meczy rozegrał i wątpie że był oszustem raczej dobrze grał.Fred23ex myślałem podobnie jak ty wygrywałem mecz i ciach lagi i przerwany mecz bez orzekania o winie na pewno oszust.Pare dni temu gram mecz lagi dwusekundowe przegrywam 3-0 w drugiej połowie rozłączyło bez orzekania o winie,jestem oszustem? Przed graniem w tym dniu szybkość 39Mb wysył 8M ping 37 chyba przyzwoicie. Gram teraz na ps4 ale dalej w 17 i nic już nie wiem czy oszuści czy serwery o co kaman? Nie ma pewności to nie oczerniam publicznie w internecie bo konami ma spore problemy skoro tak się dzieje
Fred23X:
Łącze mam 120 mb/s
test na PS4 pokazuje 97mb/s
ping 11
dla mnie jest to nie zrozumiałe, chyba , że nas Polaków traktują jako 3-ci świat
janek1234567890:
Polacy raczej nie są brani pod uwagę przez firmę konami pobrałem darmową wersję ich gry z ps store Metal też nie jest po polsku,chyba że myślą że każdy Polak angielski rosyjski chiszpański analski oralski ma w genach.Mają nas za poliglotów oferując nam tak szeroką gamę języków obcokrajowcy.
Nawigacja
[#] Następna strona