Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub

Uwaga lagcheater - wrzucamy oszustów

<< < (10/16) > >>

Tianse:
Czarna lista to lipa w PES. Możesz dodać 100 osób... czyli jak ktoś dużo gra to szybko zapełnia listę i...? I albo usuwa starych, albo trafia na tych co trafił przed chwilą.

Fred23X:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzarna lista to lipa w PES. Możesz dodać 100 osób... czyli jak ktoś dużo gra to szybko zapełnia listę i...? I albo usuwa starych, albo trafia na tych co trafił przed chwilą.

--- Koniec cytatu ---
200 osób
Post Połączony REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo meczu jak masz zmianę rankingu, w tym wypadku się nie zmienia bo koleś uciekł dodajesz go do czarnej listy.

--- Koniec cytatu ---
teraz zauważyłem, zwracam honor   ;)

19tom89:
Witam,

Jak wam dzisiaj hula MyClub? Ja na 10 meczy rozegrałem 2, reszta zerwane połączenia, niemiłosierne lagi. Trafiłem dzisiaj na coś dziwnego, mianowicie gra co chwilę mi freezowała a później mocno przyspieszała gdzie w tym samym momencie mój przeciwnik takiego cudeńka nie doświadczał bo rozgrywał normalnie piłkę. Spotkał się ktoś z tym?

Internet mam bardzo dobry ( 100 Mb/s ) i tylko i wyłącznie w Pesie mam problemy. Nieraz gram po 20-30 meczy przez tydzień bez laga, innym razem sytuacja jak dzisiaj. Ja już nie wiem jak podejść do tej gry, wyrywa się wszelkim schematom. Konami to iście żałosna firma. Ponarzekałem sobie i mi trochę lepiej :)

Swoją drogą polecam grę w Online challenge cupie. Jak się ma 11 piłkarzy z Premier League za wygrany mecz dostajesz ok 5000 gp + trenera na 1000 pkt. Przez tydzień katowałem tylko to i mój skład zaliczył spory progres jeżeli chodzi o lvle a szczególnie D.Silva, którego trafiłem na 1 lvlu a teraz ma 25.

Oby więcej takich cupów bo Dywizje nie wnoszą absolutnie niczego do tej gry i są po prostu nudne.

Pozdrawiam i pięknych bramek !

sadrill:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam,

Jak wam dzisiaj hula MyClub? Ja na 10 meczy rozegrałem 2, reszta zerwane połączenia, niemiłosierne lagi. Trafiłem dzisiaj na coś dziwnego, mianowicie gra co chwilę mi freezowała a później mocno przyspieszała gdzie w tym samym momencie mój przeciwnik takiego cudeńka nie doświadczał bo rozgrywał normalnie piłkę. Spotkał się ktoś z tym?

--- Koniec cytatu ---

Mi to wygląda po prostu na utratę pakietów. Nie wiem czy masz łącze po WiFi czy po kablu. Czasami bywa tak, że dostawca internetu coś "ulepsza" i to właśnie w weekendy. Sprawdź czy z pakietami jest ok i zpinguj sobie jakąś stronę.

Fred23X:
Ciapol_PL ,

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

takiego laggera jeszcze nie miałem, meczu nie rozłączył, bo wynik miał korzystny , ale przez większość meczu nie szło nic zrobić , załamka normalnie
Post Połączony...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej