Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub

Uwaga lagcheater - wrzucamy oszustów

<< < (11/16) > >>

Fred23X:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Dan47Dan47

loy1004:
Też tak mam gram z gościem w [cenzura] słabszym on se robi co chce zawodnikami na lv 6-7 z 70 overal a moi grają jak by wrócili z tygodniowego melanżu po prostu upośledzenie sledze to często
LIBEROEWE80 gra na ps4 u niego ta gra zapierdala po prostu gra się tak szybko jak zwykły mecz na + 1 speed game zwody wymijania wszystko działa pięknie a na PC  to jest jakiś pierdolony dramat lag za lagiem jak chcesz zrobić zwód to miesiąc i i tak nie zrobi odbijesz się od zawodnika tyle a gra działa jak byś grał na -1-2 speed wersja PC nie ma nawet porównania do ps4 zjebali to na PC i tyle pomijając już fakt ze wersja PC ma sama w sobie laga do tego zjebali zmianę zawodnika kursor nie nadarza zmieniać i zmienia na kogo chce 3 miesiące robili na to poprawkę i na sędziów i co gówno zmiana kursora dno gra nie grywalna albo graj i się mecz cala gra na PC to [cenzura] niedopracowany szrot i tyle tu jest problem a nie jakiś heaterow na PC ani na konsole nie ma żadnych programów do tego zakładacie temat o czymś czego nie ma zamiast pisać do konami gdzie leży przyczyna...gdyby to wszystko naprawili wtedy w myclub nowino być do wyboru prędkość gry dlaczego tego nie ma??? spoko na ps4 jest to nie potrzebne ale na PC tak nie dość ze gra ma laga to lagi online to jak ta gra ma działać?

Fred23X:
osobiście widziałem na tureckiej stronie tutorial jak oszukiwać serwery i jak mieć zespół terminatorów, a dokładniej ,Ty widzisz pkt jego zawodników normalnie , czyli założmy CR7 ma 94 na lvl 30, Glik 81 na lvl  30 ,itp itd, w rzeczywistości wszyscy mają po 99 pkt ,i zastanów się jakie masz wtedy szanse , widziałem nawet jak podbijali na 109 pkt  ,kiedyś koleś nawet mi napisał , że jestem naiwny , bo wszystko w necie można znaleźć ,nawet na You Tube

Fred23X:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

2016 , zasada ta sama

Jacinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETeż tak mam gram z gościem w [cenzura] słabszym on se robi co chce zawodnikami na lv 6-7 z 70 overal a moi grają jak by wrócili z tygodniowego melanżu po prostu upośledzenie sledze to często
LIBEROEWE80 gra na ps4 u niego ta gra zapierdala po prostu gra się tak szybko jak zwykły mecz na + 1 speed game zwody wymijania wszystko działa pięknie a na PC  to jest jakiś pierdolony dramat lag za lagiem jak chcesz zrobić zwód to miesiąc i i tak nie zrobi odbijesz się od zawodnika tyle a gra działa jak byś grał na -1-2 speed wersja PC nie ma nawet porównania do ps4 zjebali to na PC i tyle pomijając już fakt ze wersja PC ma sama w sobie laga do tego zjebali zmianę zawodnika kursor nie nadarza zmieniać i zmienia na kogo chce 3 miesiące robili na to poprawkę i na sędziów i co gówno zmiana kursora dno gra nie grywalna albo graj i się mecz cala gra na PC to [cenzura] niedopracowany szrot i tyle tu jest problem a nie jakiś heaterow na PC ani na konsole nie ma żadnych programów do tego zakładacie temat o czymś czego nie ma zamiast pisać do konami gdzie leży przyczyna...gdyby to wszystko naprawili wtedy w myclub nowino być do wyboru prędkość gry dlaczego tego nie ma??? spoko na ps4 jest to nie potrzebne ale na PC tak nie dość ze gra ma laga to lagi online to jak ta gra ma działać?

--- Koniec cytatu ---

Mnie konami zaskoczyło i to bardzo.
Myślałem, że nie da się już bardziej spier.dolić pesa jak w 2017 a tu proszę - 2018 spieprzone na maksa.

Nie wiem skąd wziąłeś to, że na ps4 wszystko ładnie działa. ja gram na ps4 i szczególnie po patchu nie da się grać w to gówno.
A szkoda.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej