Dział Ogólny > PES 2018

Pomoc, Triki ,Sztuczki...

<< < (4/13) > >>

MatAnd:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKto warty polecenia ze srebrnej piłki, poza Quaresmą rzecz jasna?

--- Koniec cytatu ---
To zależy jak ci się danym zawodnikiem gra. Jest kilku wonderkidów, jest kilku solidnych doświadczonych. Ja trzymam i zbieram jak mam miejsce w zespole kilkunastu (do challengy z kompem głównie, czasem sprawdzę jak szybko wyszukuje zbliżone drużyny w divisions online). Mam długo rozwojowych jak Kimpembe, Malcom, Pellegrini, Pulisic oraz doświadczonych jak Danny, Samedov czy Quaresma. No i napastnicy są świetni (bo dobrze mi się nimi gra) jak: Jimenez, Rodrigo, Zapata, Rondon, Gyan ich się nie pozbędę potrafią zrobić mecz. Na scouta Poland 3/5 zbieram teraz by Stępińskiego wydropić (ponieważ chcę sobie reprezentację Polski odtworzyć i wylewelować), a potem kilku innych (nie wiem jeszcze jakim ustawieniem będę grał). Osobiście grając dużo Divisions (SIM) (mam 3 drużyny) i jak trafię w losowaniu, to zaczynam zbierać także perełki z brązu jak: Kluivert, De Ligt, Bustos, Lyanco, Koyalipou, bo prawdę powiedziawszy już nudzi mnie ciągłe granie oraz oglądanie (u przeciwnika) tych samych nazwisk, więc chciałbym zobaczyć w lutym (bardzo długie lewelowanie) ich zdziwienie kiedy zobaczą tych wymaksowanych w znacznej większości anonimowych dzieciaków.

Jacinho:
Czyli podobnie jak ja polujesz na talenty ;)

Przydatny link:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

MatAnd:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzyli podobnie jak ja polujesz na talenty ;)

Przydatny link:

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie:) a stronę mam od dłuższego czasu dodaną do szybkiego wybierania w przeglądarce. Moim celem są 2 drużyny z brązowych piłek, co najmniej jedna z białych i reprezentacja Polski (tu muszę ze złotych na Glika, Błaszczykowskiego i Szczęsnego/Fabiańskiego uzbierać + Lewandowski - najlepiej na lvl.1 tylko nie wiem jak tanio to zrobić).
EDIT: patrzysz tylko na Max lvl Overall i kupujesz jak leci (jak ja), czy kupujesz trochę słabszego ale nie wiem zwiększą ilością sztuczek (Kean vs Boadu), czy też bardziej się zgłębiasz w statyskyki piłkarza?

plose66:
Mam pytanko odnośnie crossów - early cross, czym sie rózni ten rodzaj wrzutek od innych?

Jacinho:
Early cross to jest wrzutka ze środkowej części boiska a nie z wysokości pola bramkowego.

Przykład:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej