Dział Ogólny > PES 2018
Pomoc, Triki ,Sztuczki...
bobus242:
Witam mam taki problem gram na padzie od Xbox 360 tylko wersja z kablem do pc i nie mogę robić sztuczek wyłaczam tą opcje zeby recznie sztuczki robic i jedynie moge pilke podbic do gory i przerzucić nad innym zawodnikiem a np rulety juz nie moge zrobic
plose66:
Koledzy jaka jest wasza opinia odnośnie ustawienia strzałów na semi-assisted ? Z dwa razy się zabierałem i zniechęcałem dosyć szybko. Opcja przydatna i warto jeszcze powalczyć, czy jednak nie warto sobie zawracać gitary?
MatAnd:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKoledzy jaka jest wasza opinia odnośnie ustawienia strzałów na semi-assisted ? Z dwa razy się zabierałem i zniechęcałem dosyć szybko. Opcja przydatna i warto jeszcze powalczyć, czy jednak nie warto sobie zawracać gitary?
--- Koniec cytatu ---
Chodzi ci o shooting Advanced. Moim zdaniem przydatna umiejętność, tylko trzeba zmienić nawyki oddawania strzałów oraz nauczyć się na kierunków gdzie piłkę kierujesz. Dla mnie na razie za trudne, ale czasem sobię próbuję tak grać z kompem na regular &t=
Jacinho:
Warto na Full Manual się przestawić ale sporo trzeba ćwiczyć. Kolesie z innego forum sà zachwyceni i mówià, że teraz dopiero czujà moc pesa.
Przełàczam czasami ale jakoś nie czuję bluesa.
Fred23X:
Ja gram tak cały czas, tylko z cheaterami jest straszna lipa
Nawigacja
[#] Następna strona