Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
OFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2018 1.0 BETA - Tommy9999pl / DOSTĘPNE DO POBRANIA
Jimixix:
Czy ktoś może mi pomóc? Bardzo proszę, nie wiem co robić.
tommy9999pl:
Takie małe info. Spolszczenie konkurencji zostało wydane 2 godziny po wydaniu Oficjalnego Spolszczenia. Po przejrzeniu pracy ewidentnie widać że kolega desperacko chciał wydać byle co, aby stanowiło to tylko konkurencję.
Jeżeli nie chcecie mieć nieprzetłumaczonych 3/4 trybów, lub skopiowanych w kolejnych wersjach, polecam szczerze pozostać przy Spolszczeniu Oficjalnym (Kompletnym). Pozdrawiam.
Oczywiście na dowód przesyłam was porównanie obu wersji tłumaczeń.
kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETakie małe info. Spolszczenie konkurencji zostało wydane 2 godziny po wydaniu Oficjalnego Spolszczenia. Po przejrzeniu pracy ewidentnie widać że kolega desperacko chciał wydać byle co, aby stanowiło to tylko konkurencję.
Jeżeli nie chcecie mieć nieprzetłumaczonych 3/4 trybów, lub skopiowanych w kolejnych wersjach, polecam szczerze pozostać przy Spolszczeniu Oficjalnym (Kompletnym). Pozdrawiam.
Oczywiście na dowód przesyłam was porównanie obu wersji tłumaczeń.
--- Koniec cytatu ---
Człowieku, nie desperacko tylko było napisane, że z powodu braku czasu na razie jest wydane spolszczenie w wersji niepełnej. A tobie nic do tego
Jimixix:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE s powodu
--- Koniec cytatu ---
Wonsz?
BlaseR9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam Smoke patch i po wgraniu spolszczenia zmienił mi się ekran startowy na graczy Barcelony, nie mogę wczytać kariery, a spolszczenie też nie działa.
--- Koniec cytatu ---
Podbijam, mam ten sam kłopot z tym samym patchem. Tommy, błąd wynika z naszej błędnej instalacji czy problem tkwi w czym innym?
Nawigacja
[#] Następna strona