Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
OFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2018 1.0 BETA - Tommy9999pl / DOSTĘPNE DO POBRANIA
tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPodbijam, mam ten sam kłopot z tym samym patchem. Tommy, błąd wynika z naszej błędnej instalacji czy problem tkwi w czym innym?
--- Koniec cytatu ---
Jeśli możecie podrzućcie screen plików w DOWNLOAD. Ewentualnie też listę plików wczytywanych z DpFileList.bin (notatnikiem)
Na przyszłość warto wziąć pod uwagę testowanie spolszczenia i umieszczenie listy modów na których działa sprawnie i bezproblemowo.
Chociaż z doświadczenia wiem, że trzeba tylko umiejętnie wgrać Spolszczenie Generatorem. Zasada taka sama jak w EuroTruckSimulator - jeśli wiecie o co chodzi ;)
ziom5:
Pytanie mam do was panowie.Gram też w MYCLUB to za które linki mam się zabrać żeby mieć wszystko.Bo są dwie opcje i nie wiem.Proszę o pomoc!
Jimixix:
Nie wiem, czy o to chodziło, ale proszę
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Wgrywałem spolszczenie na czystą grę - też bez rezultatów.
Sting:
Na spolszczeniu w MYCLUB nie wykrywa przweciwników online.
tivax:
Witam, na wstępie podziękowania za prace nad spolszczeniem i pytanie, czy jest możliwość w twoim spolszczeniu zmienić tło pozycji piłkarzy w edycji ustawień drużyny na czarne(screen nr.6) ? tzn w polu boiska tło jest czarne i litery widać doskonale ,lecz po prawej stronie tło pozycji jest szare i kiepsko widać kolorowe litery nazw pozycji, nie zrozum źle tego zapytania ,szanuje i dziękuję tobie za spolszczenie.
Nawigacja
[#] Następna strona