Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub
Lagi, skrypty, handicapy...
Jacinho:
Wszyscy wiemy, że w pesie jest wiele niedociągnięć w różnych formach i to jest temat rzeka.
Zawodnik nagle nie potrafi biegać, najlepszy strzelec w drużynie nie trafi do pustej bramki, obrońca stoi w miejscu, bramkarz stracił wzrok, sędzia nie widzi faulu itp itd.
Jacinho:
Gram teraz mecz z jakimś niemcem. Ten fauluje jak opętany, sędzia odgwizdał jeden faul na mojej połowie.
Końcówka meczu, niemiec faulije mi zawodnika tuż przed jego polem karnym. Szybko już widziałem czerwoną kartkę dla niego i okazję żeby wbić bramkę z rzutu wolnego. Niestety sędzia nic nie zrobił. Bramkarz niemca wybił piłkę i to tyle. Po chwili niemiec atakuje moją bramkę, krzyżykiem odbieram piłkę jego zawodnikowi. Sędzia przerywa mecz, odgwizduje faul dla niemca i wlepia żółtą kartkę jego zawodnikowi za faul pod jego bramką!
Litości Konami!
Gram drugi mecz, mój napastnik jest na polu karnym przeciwnika i...
zostawia piłkę! Najzwyczajniej w świecie się od niej odsunął.
Tianse:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKońcówka meczu, niemiec faulije mi zawodnika tuż przed jego polem karnym. Szybko już widziałem czerwoną kartkę dla niego i okazję żeby wbić bramkę z rzutu wolnego. Niestety sędzia nic nie zrobił. Bramkarz niemca wybił piłkę i to tyle. Po chwili niemiec atakuje moją bramkę, krzyżykiem odbieram piłkę jego zawodnikowi. Sędzia przerywa mecz, odgwizduje faul dla niemca i wlepia żółtą kartkę jego zawodnikowi za faul pod jego bramką!
--- Koniec cytatu ---
Nie ma czego się czepiać. Jak widać Konami udało się pięknie odwzorować poziom sędziowania jaki w ostatnim czasie oglądamy na boiskach piłkarskich.
Jacinho:
Wiem, że nie ma się czego czepiać - przecież to konami jest a po nich nie spodziewam się już nic dobrego.
Z drugiej strony to ręce opadają i żal mi tej gry bo kiedyś rokowała dobrze :(
Jacinho:
Od wczoraj jestem w ciágu i przegrywam raz za razem.
Przyznam tylko szczerze że grałem z jednym przeciwnikiem godnym uznania bo wiedział co robi i czułem, że to on kontroluje grę a nie skrypty. Przeciwnik jakich niewielu spotkałem na drodze.
Reszta niestety, dużo większe gamonie ode mnie :) ale wygrywali i za to jak wysoko ;D
Co ta gra odpierd.ala od wczoraj to się w głowie już nie mieści.
6 meczy pod rzàd, tyle nie przegrałem nawet w 2017 edycji :D.
Nie wiem jak wy ale czuję zmianę w zachowaniu zawodników i gry samej w sobie (na gorsze niestety) po data packu 3.0
Jakie sà wasze odczucia?
Nawigacja
[#] Następna strona