Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub

Ustawianie graczy w Game Plan

<< < (2/2)

Fred23X:
R. Carlos to taki wahadłowy , w obronie słabo ,za to mocno ofensywny , juz paru gości wyleczyłem z tego , u mnie Messi gra na RWF , szybka kontra i prawie zawsze tam dziura była ;)

Tianse:
Może macie ustawienia obrony za wysoko? Ja gram Carlosem i u mnie wymiata, w ogóle nie ucieka z obrony. To już Valencia częściej zostawia dziurę na prawej stronie, niż Carlos na lewej. Fakt, że podłączać się lubi, ale nie tak że go nie ma w obronie, bo czasami jest nawet jako ostatni.

Carlos ma w dodatku świetne uderzenie. Pizgnijcie nim sobie z nabiegu ;)

Tyle, że online gram coraz mniej i zaprzestaje całkowicie. Na 4 ostatnie mecze dokończyłem tylko jeden, który przegrałem 2-3. W trzech pozostałych się rozłączyli przy wynikach 1-1, 1-0 i 2-0 dla mnie. Gra online nie ma najmniejszego sensu bo dokończyć można tylko ten mecz, w którym się przegrywa...

Jacinho:
Carlos biega dosyć wysoko ale to jest ofensywny obrońca. Wylosowałem go ostatnio i nie narzekam. Z tyłu zostawiam tylko środkowych obrońców a skrzydłowi ofensywnie.

plose66:
W ofensywie potrafi zrobić różnicę. Ale w defensywie to on dla mnie taka bomba zegarowa. wpierwszych kilku meczach to go zapamiętałem jak najpierw zszedł całkiem do środka nie przejmując sie tym ze po jego stronie zapieprza skrzydłowy i oczywiście gol.  Druga sytuacja to lob w pole karne na napastnika rywala, Roberto jest krok przed nim , niegroźna sytuacja ma tylko podać głowa do bramkarza, i kończy sie tym ze przerzuca piłke nad bramkarzem i strzela pieknego samobója. Potem moze troche sie zgrał bo gram nim cały czas od kilku dni ze względu na bonus squad, ale w polu karnym cały czas potrafi odwalić jakiś numer.
Czyli z Roberto Carlosem jak w  zyciu. Pamiętam jak grał w Realu to bramy walił przepiękne, ale babole w obronie  tez potrafił  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej