Dział Ogólny > Pro Evolution Soccer 2019

Dlaczego kupię/nie kupię PES 2019?

<< < (2/5) > >>

johnsing:
Mi się gameplay pesa 2018 bardzo podobał a wczesniej miałem 3 edycje fify. Jak sprawdzilem w necie jak wyglada gameplay w fifie 18 to nie wiem jak mozna w to grać. Gdyby tylko PES mial licencje...

Jacinho:
Zależy kto czego oczekuje.
Ja gram głównie w myClub i niestety stwierdzam, że fifa bije pesa pod względem jakości połàczenia.
Gdyby nie to, że fizyka piłki i zawodników jest dla mnie nieco “papierowa” w fifie, plus nie podoba mi się menu, to cała reszta wyglàda niebo lepiej od pesa.

Mam fife i ostatnio pograłem troche online z kolegà - fifa przycięła się lekko może ze dwa razy - nie wiem czy to jakiś lag był czy coś. Grałem też kilka meczy w innych modach. W fifie wszystko działa bez zarzutu.
W pesie znowu masakra- albo nie wyszuka przeciwnika albo połàczy znowu z jakimś włochem gdzie nie da się grać albo dowali jakiś skrypt gdzie nie ma sensu grać. Często odkładam pada i idę na fajkę a gra sama sobie leci.
Konami spada na psy z pesem. Przełàczanie zawodników to moim zdaniem najgorsze co do tej pory mogli spieprzyć, plus niewłaściwa reakcja zawodników i cała masa gówna w tej grze. Nie wierzę, że poprawià cokolwiek w 2019 więc nie kupuję.

Bartekeuro:
Tak czytam te wasze komentarze, i stwierdzam, że każdy z was ma fifę :P Pomysł bardzo kontrowersyjny rzecz jasna, ale może by jakieś pojedyńcze turnieje fify wprowadzić.

Jacinho:
Osobiście fifę kupiłem po okazyjnej cenie dla porównania z pesem. Pograłem kilka dni zaledwie i trochę meczy z kolesiem online.
Oczywiście głównie gram w pesa  :) ale czemu nie?

johnsing:
Fifa tez ma lagi i nie zauwazylem poprawy od fify 15 do 17 a łącze miałem super. Do tego no kuzwa każdy mowi o handicapach i moim zdaniem w FUT to prawda.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej