Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub

Dyskusja

<< < (3/42) > >>

Jacinho:
Co tu taka cisza?

plose66:
To co mi się nie podoba
- przywilej korzyści. Strasznie często jest sytuacja gdy po faulu przeciwnika mam piłkę, sytuacja pod kontrę, a po sekundzie sędzie przypomina sobie jednak o faulu i to jeszcze takim bez kartki. Ten element zdecydowanie uległo pogorszeniu wstosunku do poprzednich wersji
- i jeszcze o myclub. Na gównianych featured players juz narzekałem. Teraz konami troche sie uspokoiło i nie daje  już tak lekka ręką mutantów noname z OR 90+ ( średnio to sprawiedliwe wobec tych co trochę później dołączyli do gry) ale dalej burzy równowagę w grze. Teoretycznie najmocniejszy RB  w grze Kimmich ma OR 86, legendarny  Cafu tez 86, inni uznawani za najlepszych na swiecie na tej pozycji Carvajal i Walker po 84 . Tymczasem featured daje Florenziego OR 89 ( max 93) albo jakiegos totalnego noname'a z Flamengo zwącego sie Rodinei i mającego OR 87 ( przy standartowym 74) i maxem na OR91. I po co sie bawić w levelowanie graczy, po co kupowac scoutów na aukcjach .... Chyba konami ucieło czyszczenie agentów. Przy 450 sztukach to praktycznie wydaje sie niemożliwe.Nowa funkcja trade wydaje mi sie guzik warta, jak dobrze zrozumiałem dostaje sie gostka level 1 , słaby biznes. No moze z czarnymi piłkami  by cos pokombinował (ale nawet nie mam dubla w tej kategorii, ale biorąc pod uwage co mozna mieć z featured , to nie ma sensu sie bawic

Jacinho, a widziałes gdzies juz jakiś arkusz do darmowych scoutów?

Jacinho:
Wydaje mi siè, że na redit ktoś wstawiał albo na jakimś forum. Pròbowałem teraz coś znaleźć ale w telefonie w wyszukiwarce niewiele znajduje.

Zaraz. Tu coś jest:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

...
A to, co nie podoba mi się w tym wydaniu pesa to gadać mi już się nie chce. Lista wad zdecydowanie dłuższa od listy zalet, zresztà tak przewidywałem. Gorsza może być już tylko kolejna odsłona tej gry.

Od czwartku, po pieprzonych update’ach nie mogę przeciwnika znaleźć. Masakra na maksa! Jak już znajdzie, to bez względu jakie restrykcje wyszukiwania ustawię, wciàż ten sam zamulony syf.

Jednym słowem ta gra to zwykłe hu.jostwo jest.

lantz:
Jak ogólnie wygląda gra online w MyClub w dalszym ciągu jak to było w poprzedniej części laguje niemiłosiernie ?

Ja akurat nie dałem im w tym roku zarobić i chyba mnie nie przekonają po tym co działo się w tym trybie w poprzedniej części

Fred23X:
Lagi i skrypty na porządku dziennym

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej