Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub
Dyskusja
fabironi:
I co to te weekly pointsy? Sa z tego jakies profity ?
rado_mil:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI co to te weekly pointsy? Sa z tego jakies profity ?
--- Koniec cytatu ---
Turnieje są tylko w soboty o 21 i 23, ale ja np. nie lubie meczów po 5 min, a do wygrania są grosze, chyba, ze wygrasz całość.
Weekly points to w tej części tak jakby Dywizje tylko w innej formie. Na podstawie Twojego ratingu wrzuca Cię do ligi, w której jest 16 gości i za każde miejsce jest Gp do wzięcia. Im wyżej tym więcej. Za pierwsze miejsce ok25000. Kasę dostajesz w czwartek rano po aktualizacjach. Zostajesz w tej samej lidze, spadasz albo awansujesz. W wyższych ligach jest trochę więcej Gp do wzięcia. Żeby zajac czołowe miejsca w np. 4 lidze potrzebujesz ze 300 pointsow, ale różnie bywa. Możesz sprawdzić, na którym jesteś miejscu gdzieś tam koło opcji i sprawdzania ostatnich wyników.
fabironi:
Rado, dzieki za pomoc. Grasz na ps4? Moze jakos sie skontaktujemy i zagramy wspólnie co op?
Fred23X:
To zadna promocja, ja kupiłem we wrześniu chyba za tyle 153 zł dokładnie wersja na płycie
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
jeszcze lepiej 149 zł
a teraz to tylko za darmo bym ja wział , kasa wywalona w błoto
fabironi:
Ja jak narazie ciesze sie z rozgrywki. Gram jeden dzien a juz mam santosa jako trenera i wiekszosc graczy 80+ i ponad 90 team spirit. Jedyny minus tej gry to fatalny soundtrack
Nawigacja
[#] Następna strona