Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub

Dyskusja

<< < (24/42) > >>

Jacinho:
Czy się opłaca losować agentów pod pozycję?
Musisz sam ocenić czego ci trzeba. Przekalkuluj procent szans na wygranie jakich zawodników potrzebujesz i losój.
Nie czekaj na agentów bo teraz za coinsy masz featured players praktycznie co tydzień.

Dywizje uaktualniają co tydzień w czwartek po aktualizacjach - czyli dzisiaj.
Za to, że przejdzież dywizję wyżej, nie dostaniesz ekstra kasy.

Pamiętaj, żeby mieć trochę kasy w zapasie bo kontrakty są strasznie drogie.

fabironi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy się opłaca losować agentów pod pozycję?
Musisz sam ocenić czego ci trzeba. Przekalkuluj procent szans na wygranie jakich zawodników potrzebujesz i losój.
Nie czekaj na agentów bo teraz za coinsy masz featured players praktycznie co tydzień.

Dywizje uaktualniają co tydzień w czwartek po aktualizacjach - czyli dzisiaj.
Za to, że przejdzież dywizję wyżej, nie dostaniesz ekstra kasy.

Pamiętaj, żeby mieć trochę kasy w zapasie bo kontrakty są strasznie drogie.

--- Koniec cytatu ---
Ja gram mecze na poziomie 1 siły aby wydawac na kontrakty 500gp a nie 3k. Jakos tam ciulam kase na losowania ale wolno. A wy jak zbieranie forsę ?
Podoba mi sie ze jedno losowanie daje trzech zawodnikow. Mozna szybko sklad skompletować

Jacinho:
Teraz masz daily Challenge vs COM gdzie za mecz płaca 10k GP .
Poza tym pograj vs COM.

Wcześniej gdzieś wrzucałem linka jak ugrać kilkadziesiąt tysięcy w master league.
Jak dopiero co zacząłeś grać to przejdź trening , tam tez można cos ugrać.

fabironi:
Jest jakis turniej konami dla myclubowiczow licza sie wynik z z 10 meczy z rzędu. Ciekawa rzecz

rado_mil:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJest jakis turniej konami dla myclubowiczow licza sie wynik z z 10 meczy z rzędu. Ciekawa rzecz

--- Koniec cytatu ---

To nie jest "jakiś turniej konami" ;) To Pesleague, takie mistrzostwa PESa. Potem są finały krajowe, kontynentalne i finał. W zeszłym roku był w Barcelonie. Także walcz ;) Tylko w pierwszej rundzie musisz wygrać wszytkie 10 i to najlepiej wysoko :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej