Witam panowie od pewnego czasu gram z kolegom w co-op w 6 dywyzji przejechaliśmy sie po rywalach w 5 jest już ciężko i mam pare pytań jestem na 33 lv kolega na 30 lv i pokazuje mi w opcjach rekrut? Pare razy widziałem że rywale mają dużo większom ławke rezerwową? I oco chodzi z reiting co tydzień od nowa 400.Odkryłem też że jak jestem zpalony to gra sie dużo lepiej w noralnym trybie konami powinno zamiast gp i coinsów dziennie wysyłać epke palenia wtedy gra była by do zaakceptowania.Pozdrawiam graczy i z góry dziękuje za odpowiedź
W jakich opcjach pokazuje ci „rekrut”?
Co op gracie Online CO-OP czy przez myClub? Zgaduję, że przez myClub dlatego, że grając Online CO-OP grasz orginalnymi drużynami zarówno klubowymi jak i narodowymi - stąd ta większa ławka rezerwowa. Przed meczem wyświetla komunikat, że połączyło cię z z przeciwnikiem z Online CO-OP. Nie pamiętam dokładnie czy grając przez Casual match ławka rezerwowych również nie jest liczniejsza.
Rating kasuje się co czwartek i walczysz od nowa, żeby utrzymać się w danej dywizji albo wskoczyć wyżej.
Z levelami jest różnie. Czasami uzbieram ledwie 700 punktów przy wygranym meczu a czasami 2500 przy przegranym. Zresztą punkty są mało ważne.
Od kilku tygodni level mi spada na łeb , na szyję ale utrzymuję się wciàż w pierwszej dywizji.
Jak się zgracie z kolegą to polecicie do przodu bez problemu.