Dział Ogólny > Pro Evolution Soccer 2019
Ceny PES 2019.
Tianse:
Pewnie. To jeden z większych i najbardziej renomowanych sklepów z kluczami cyfrowymi. Edycję 2018 u nich wziąłem w podobnej cenie rok temu, a w opisie było, że miał być Maradona. Mieli błąd, bo w ich edycji akurat go nie było i zwrócili mi bez problemu 5 funtów (bo rok temu płaciłem w funtach) w ramach rekompensaty za brak Maradony. Teraz też tam jakieś DLC opisują, to jak czegoś braknie, to cena znów będzie poniżej stówki ;)
Fred23X:
Ok, podziękował, dobrze wiedzieć ;)
mateusztb:
Tianse, a jak wygląda sytuacje z kluczem? Jest od razu po północy, nad ranem czy jeszcze inaczej? Będzie na stronie, czy może tylko na maila przyjdzie?
Tianse:
Z tego co pamiętam, to klucz przychodzi na e-mail. Klika się tam w link i przenosi do strony, gdzie można odebrać swój kluczyk. Tam jest wklejony skan karteczki z kodem. Wygląda to jakby było wyjęte z edycji pudełkowej. Kody przypisują do kont różnie, ale przeważnie przed premierą, tak więc gdy tylko pobieranie na steam staje się możliwe, to można pobierać, a potem grać od razu w dniu premiery. Takie ja mam doświadczenia z cdkeys.
plose66:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPS4
Na PSN jest promocja na Legend edition £53.00
--- Koniec cytatu ---
Kurcze nie wiedzę tego. Trzeba wejść jakoś na brytyjska psn store?
Nawigacja
[#] Następna strona