Dział Ogólny > PES 2019 - Dyskusje
Ekstraklasa sezon 2018/2019 PC
olszam:
Ekstraklasa sezon 2018/2019 na podstawie transfermarkt
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
statystyki na podstawie FM18(update bazy danych od pr0) i przerobione do PES19. Brak odwzorowanych twarzy. Nie wszystkie koszulki są na aktualny sezonu, część brałem z poprzedniego sezonu.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Palacio:
Daj jakies screeny , opis itp
cobuss:
:)
Post PołączonyPliki trzeba wypakować i wkleić do Users\Admin\Documents\KONAMI\PRO EVOLUTION SOCCER 2019 /WEPES
Potem w grze wybieramy edit/ inport/export /inport team/select fille, zaznaczamy wszystkie plikii przechodzimy dalej.Teraz wybieramy pozycję Apply Player :) Po skopiowaniu Polska Ekstraklasa jest za miast za ligę Niemiecką
Podziękowania dla Olszara ,który to zmontowała .jeszcze pierwsza liga i jest oki :)
olszam:
Moge parę screenów dać tylko nie tak od razu. Co do Fortuny 1 liga to hmmm mogę zrobić ale chyba w późniejszym czasie bo to wszystko klepałem na piechotę w grze. Poczekam chyba aż ejogc327 dorobi w programie edycję pliku edit0000000. Tylko jak ma być 1 liga to jak tu robić awansy i spadki?
cobuss:
Oki .Jak zrobisz to dasz znać .Wiadomo taka robota wymaga czasu :) Co do spadków i awansów , to musiałaby być druga liga niemiecka i wtedy to by grało :)
Nawigacja
[#] Następna strona