Dział Ogólny > PES 2019 - Dyskusje

Ekstraklasa sezon 2018/2019 PC

<< < (5/5)

olszam:
Mam pewną sugestie, może by zrobić to w formie cpk wraz z klubami z fortuna 1 liga i 2 liga? Tutaj jedna propozycja jak. Przenieść angielską ligę do PEU a w jej miejsce ekstraklasa fortuna 1 liga i 2liga i parę fake klubów z innych kontynentów przenieść do europy żeby dało radę je wczytać :). Oczywiście pozbywamy się w ten sposób klubów z championship lecz zawodnicy by zostali jako free agent :). Jakieś inne propozycje?

ronaldo1209:
Siema da się przypisać zawodnikom z ekstraklasy twarze z dawniej szych pesow15, 14,13itd.?

beniaminek:
Panowie pomoże ktoś? Skopiowałem plik ekstraklasa do C:/Users/*****/Documents/KONAMI/PRO EVOLUTION SOCCER 2018/WEPES i lipa. Mam niby pliki do zaimportowania ale jak wybieram zespoły do importowania i zaznaczam potem "Go to detailed settings" i "Select team to import data to" oraz "Overwriting image files of the same name" i wyskakuje mi "Import Data. Select which Team you want to apply this Data to". Jak wybieram np jakąś drużynę na podmianę to wyskakuje mi "Loading fajled". WTF?

Oczywiście chodzi o wgrywanie na komputer. Wcześniej zaimportowałem pliki ze wszystkimi licencjami konkretnie te:  i wszystko jest ok.

Filips1906:
Drodzy Państwo,
"This data can not be imported due to inconstincies in the Team License Data."
Ktoś pomoże?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej