Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online

Mistrzostwa Polski on-line 2007 by pesleague.pl&komsad.pl - WASZA OCENA

(1/5) > >>

maciek_pl:
PROSZ? O WASZE OPINIE, JAK SIE WAM PODOBA?A ORGANIZACJA, MECZE, ZAWODNICY, NAGRODY, INICJATYWA......prosz? o opinie o pracy adminów, o postawach graczy...czyli wszytko co chcecie powiedzie? o mp ( WADY i ZALETY)

Overmarsinho89:
PO pierwsze i ostatnie powinny byc kary jesli ktos nagra jak przeciwnik gra na czas.po drugielecialy zwaly az chuczalo;) niestety admini albo nie chcieli widziec albo nie wiem co:D po  trzecie fajnie sie gralo:P ale szkoda ze w 1 rundzie za duzo nie pogralem:) dzieki za mecze wszystkim mojim przeciwnika:) i prosze nastepny raz zebym w kazdej rundzie nie trafial albo na lukiego albo na oleja;) bo to przesada;D

meen1989:
Wszystko by?o w porz?dku. Tylko nie potrzebnie kto? oszukiwal np lampart_77. Nie wiem dlaczego specjalnie lagowa?. By? mo?e zobaczy? jakie s? nagrody to mu si? woda w g?owie zagotowa?a. Ale moje uparcie i reakcja adminów wyja?ni?a sytuacj? i to jest jak najbardziej w porz?dku. Druga sprawa gracz arjen. Twierdzi? ?e ustawili?my mecz. Oczernia? potrafi ka?dy nie maj?c ?adnego dowodu. Równie dobrze ja mog?em powiedzie? ?e oni te? ustawili mecz. Jak grali to te? meczu nie ogl?da?em. Nie mia? dowodów a oczernia?. A tak po za tym wszystko by?o ok tylko z Mackiiiem przegra?em bo strzeli? bramk?  na 2:1 w doliczonym czasie gry. A na koniec powiem ?e spoko by?y te mistrzostwa:) :)

Overmarsinho89:
jeden co zrobil zwalek sie odezwal:D a bylo tego duzo:D

Iras_89:
Ja tam ?adnych wa?ków nie robi?em, przegra?em swój ostatni mecz w grupie i niestety z 10 punktami nie uda?o mi si? przej?? nawet eliminacji... Niektóre osoby zapisa?y si? do turnieju nie maj?c nawet oryginalnego PESa... skandal!  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej