Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online

Mistrzostwa Polski on-line 2007 by pesleague.pl&komsad.pl - WASZA OCENA

<< < (2/5) > >>

Michu89:
Wszystko by?o by ok gdybym tak szybko nie odpad?  :(. Pocieszeniem mo?e by? to ?e Maciek1988 z ktorym przegralem w 1/16 zaj?? pó?niej 3 miejsce. Ogólnie mistrzostwa uwazam za udane ;)

Alienlol:
Mia?em nadzieje na co? wiecej z mojej strony tzn.ze dalej dojde ale niektorzy gracze szybko sprowadzili mnie do pionu. Dobrze ze wogole przeszed?em eliminacje grupowe.Na swoja obrone mam tylko to ze w niedziele gralem na gigantycznym kacu ;) Jak dla mnie mistrzostwa zdecydowanie na + .Oczywiscie nie oby?o sie bez wa?kow i k?otni jak pisali koledzy wyzej oraz  "graczy widmo"ale to przeciez nie wina organizatorow .Ogolnie rzecz biorac czekam na nastepne takie turnieje pozdro :)

unkas:
Mistszostwa byly ok tylko graczom nieraz puszczaly nerwy ale to normalka o taka stawke

maciek_pl:
no to ja powiem co? z mojego punktu widzenia administratora:
- my?l?, ?e w sumie dobrze nam to wysz?o, terminarz jak najbardziej udany, zostawili?my sobie czas dzi?ki czemu spoko wszytko by?o. Wiadomo czasami 5 minut w t? czy w t? nie robi ró?nicy
- gracze: ciekawe mecz, cho? boli mnie nie to, ?e nie którzy "zabij? by wygra?"...nie podam przyk?adów.....je?eli jest co? do wygrania, znika zasada fair play
- sprawa techniczna i  LG - msciel napisa? na 6
- praca adminów: moim zdaniem pomagali jak mogli, cho? nie wszystkie decyzje sie podoba?y, ale có? jeden cz?owiek wszystkim nie dogodzi
- du?a liczba ch?tnych i du?o spotka?, nie by?o przypadku w tym kto awansowa? do fina?u

CHCE PODZI?KOWA? WSZYSTKIM CO W?O?YLI SWOJE SI?Y PRZY ORGANIZACJI  MP, a w szczególno?ci firmie REJESTRACJA lub LOGOWANIE za nagrody

za rok nast?pne Mistrzostwa Polski On-line

Gattuso:
Siemka mo?e pare s?ów ode mnie jako , ?e troche w tym uczestniczy?em tak?e od "kuchni".Z tego co wida? ludzie powy?ej skoncentrowali  si?  g?ównie na pozytywach ja spróbuje napisa? co mi si? nie podoba?o , co trzeba zmieni? bo chyba jednak wa?niejsza jest tutaj konstruktywna krytyka która by? mo?e niebawem zaprocentuje.Pozwol? sobie podzieli? moj? wypowied? na 2 cz??ci pierwsza skierowana do pracy adminów druga za? to sprawy organizacyjno -techniczne.

Prace adminów ocenie do?? krytycznie oto moje spostrze?enia:
-zaanga?owanie wysokie ,
-w niektórych sytuacjach brak konsekwencji przyk?ad M?ciciela faza grupowa tura g?ównego przez k?opoty z lobby które trwa?y <pauza> 30 min przed?u?a czas z 16.00 do 16.15 oznajmiaj?c to na irc ...oczywi?cie by?o wiadomo ?e niektórzy maj? jeszcze po 2mecze w grupie i nie zd??? to rozegra? -upomnia?em M?ciciela ale bez reakcji..ale nie to by?o najgorsze paranoj? by?o to ?e jednak wybi?a 16.15 cisza wiec ludzie zacz?li rozgrywa? ostatni mecz w grupie po 10 minutach gdy wielu graczy rozgrywa?o te spotkania dostajemy info ?e FAZA PUCHAROWA juz wygnenerowana i maja czas do 17.00 potem walkowery...musialem osobiscie dzwonic do ledzika zeby zaptrzesta? meczu wyszedl z gry i rozpoczal faze pucharowa....

Sprawy organizacyjne my?l? , ?e ogólnie MP by?o b??dnie rozplanowane ju? pomijaj??, ?e na?ó?y?y si? z MP w Wa-wie swoja drog? ciekawe czy by?o to dzi?anie celowe .Powiem wi?cej przez to by?o wiele absurdalnych sytuacji.Pos?u?? si? za przyk?ad grupa 23 w której to gra? Luki i Over .Dla mnie osobiscie kompletnie niezrozumia?e by?o przyznanie WO Overowi w paru meczach walkowera na jego korzy??...Ch?opaki wrócili wieczorem i byli na irc Luki co prawda nie gra? spotka? ale napisa? na gg do swoich zawodnikow w grupie a Over odrazu pisa? ?e b?dzie chcia? WO....wczoraj dowiedzia?em si? ?e napisa? info na gg o 5 nad ranem  :o dziwne ze dostal WO ludzie czekali w sobote caly dzien na niego....
Jedna faza nie powinna trwa? d?u?ej ni? jeden ca?y dzie? bo potem takie absurdalne sytuacje wychodza bo jeden by? w sobote caly dzien a drugi zjawil sie na 3 h w niedziele....
Sprawy techniczne pytanie czy nie da?o by si? tak zmodyfikowa? system aby w grupach o kolejno?ci decydowa? przy jednakowej ilo?ci pkt bezpo?redni mecz mi?dzy "zainteresowanymi" kluabmi<graczami>?

Jeszcze siebie ocenie bo Over pisa? co? w swoich wcze?niejszych postach...Do?o?y?em wszelakich stara? aby jak najwi?cej ludzi ?ci?gn?? do tych MP.Powiem wi?cej ka?demu z osobna t?umaczy?em jak si? zarejestrowa? i jak wej?? na IRC.Moim zdaniem to by?a podstawa co prawda jesli pytali o innne rzeczy udziela?em odpowiedzi ale równie? pisa?em ?e wiele informacji uzyskaj? w samym ju? IRC-u .Moge tylko powiedzie? ?e 3 dni non -stop by?em przed kompem uwa?am ?e wykona?em ci??k? i mozoln? prac? , która je?li nie dzi? nie jutro to na pewno w niedalekiej przysz?o?ci zaprocentuje .

Pzdr

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej