Autor Wątek: Puchar Narodów Afryki 2012 - Gabon & Gwinea Równikowa  (Przeczytany 5367 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
Odp: Puchar Narodów Afryki 2012 - Gabon & Gwinea Równikowa
« Odpowiedź #40 dnia: Luty 13, 2012, 15:09:34 »
Powtórzony dlatego, że za wcześnie wybiegł bo to sędzia ten obok bramki tak powiedział głównemu ;).
Nie wybiegł za wcześnie. Sędzia się pomylił.
" border="0

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 17.03.2011r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #41 dnia: Luty 13, 2012, 15:11:10 »
Nie wybiegł za wcześnie. Sędzia się pomylił.

Wiem wiem o tym ;). Ktoś tam u góry sugerował, że przez to, że dziura na wapnie była a ja mu napisałem o za szybkim wybiegnięciu.

Offline Daro.

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Dostał Piw: 17
  • Na forum od: 10.10.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: Pro Evolution Soccer 6 / 2019
« Odpowiedź #42 dnia: Luty 13, 2012, 17:38:02 »
Konkurs rzutów karnych na miarę nawet finału mistrzostw świata. Konkurs długimi z emocjami. Gratulacje dla Zambii. Analizując cały turniej nie sądziłem, że Zambia może wygrać całe rozgrywki, szczególnie po emocjonującym, ale średnim meczu z Libią. W półfinale zagrali jednak bardzo fajnie z Ghaną, która po czerwonej kartce już chyba straciła wiarę w siebie. Wygrywając turniej nie jako oddali hołd zmarłym 19 lat temu kolegom i to naprawdę jest niezwykła historia, bo Zambia przynajmniej w moim przekonaniu nie była faworytem rozgrywek. Chyba wszyscy spodziewali się finału Ghana - WKS. Dziwne są te turnieje afrykańskie, ale przez swoją "dziwność" są niezwykle emocjonujące i ciekawe i cieszy mnie fakt, że kolejny PNA będzie już za rok. ; )

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
« Odpowiedź #43 dnia: Luty 13, 2012, 18:30:34 »
Wyczytałem, że ten karny został powtórzony (ten który został obroniony przez bramkarza) z tego powodu iż, właśnie golkiper wyszedł za wcześnie.

TheBestCitizens

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: Luty 14, 2012, 14:23:01 »
Wyczytałem, że ten karny został powtórzony (ten który został obroniony przez bramkarza) z tego powodu iż, właśnie golkiper wyszedł za wcześnie.

Tylko, że on właśnie nie wybiegł za wcześnie. Sędzie popełnił błąd, ale i tak Zambia wygrała. Ale masz rację, dlatego został powtórzony (ale jak już pisałem sędzia się pomylił)

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #45 dnia: Luty 14, 2012, 16:30:47 »
Tylko, że on właśnie nie wybiegł za wcześnie. Sędzie popełnił błąd, ale i tak Zambia wygrała.
No co ty k_rwa nie powiesz.

Ja i Pikachu wspomnieliśmy o tym ledwo kilka postów temu...
" border="0

Offline Michal16ZenitSP

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 15.01.2009r.
  • Aktualny awatar, chyba nie znajde lepszego.
    • Moja strona o futbolu, robię ja sam, więc sorry za brak newsów, postaram sie je nadrobić.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #46 dnia: Luty 15, 2012, 14:14:58 »
No gratulację dla Zambii, prawdę powiedziawszy nie oglądałem zbyt wnikliwie tego turnieju, ale gdy looknąłem na wikipedię to zauważyłem parę kluczowych szczegółów:
-Zambia nie przegrała w fazie grupowej ani jednego meczu
-Najważniejsze, gdyby nie gol wyrównujący Katongo w meczu z Libią, Zambia odpadła by już po grupówce kosztem Libii ...
-Równie ważne, gdyby Didier Drogba w regulaminowym czasie gry lub Kolo Toure trafił w konkursie rzutów karnych mistrzem byłby WKS, no ale jak to mówią szczęście sprzyja lepszym, sprzyjało im również w meczu z Ghaną, gdzie Gyan nie trafił 11 na początku meczu.
Jeszcze raz gratulację dla Zambii i powodzenia w Pucharze Konfederacji 2013, jeśli dożyję, na pewno będę oglądał ich mecze :).
« Ostatnia zmiana: Luty 15, 2012, 14:20:18 wysłana przez Michal16ZenitSP »
Wiem,że są duże zaległości na stronie, jeżeli uważasz, że warto kontynuować pracę nad nią wyślij opinię na PW ;).

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #46 dnia: Luty 15, 2012, 14:14:58 »