Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online

Gracz CFC poland

<< < (3/3)

Karol:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIEPS: mamy lig? do rozegrania, pisz? do ciebie ca?y czas, mo?e w ko?cu to rozegramy, zero zainteresowania ale posty b?d? napisane  :(

--- Koniec cytatu ---
Nie off topuj a 2 to psia?e? do mnie 2 razy mamy jeszcze kupe czasu ?al. :D

--- Koniec cytatu ---

rosiak Ty masz zawsze czas, tylko na to co nie trzeba, ja tez mam problem z rozegraniem z Toba ligowego jak widzisz inni tez wiec sie nie sprzeczaj a zale zachowaj dla siebie. Jestes troche nie wporzadku i moze zaczol bys troche grac lige a nie pisac posty o WO. W kazdym razie zycze Ci powodzenia z takiej checi gry i podejscia do ligi

rosiaktotti^^:
ej wy nawet z forum nie umiecie korzystac pisz posta o WO i prosz? a nie zasmiecasz ten topic

Pablisso:
Ojj knopers si? tutaj po?ali?... On mówi o innych :p ja sie nie dziwie ?e po?owa ludu z pesleague mówi na niego dziecko neo... Jesli si? tak zachowuje.... z reszt? ka?dy wie ?e to nomik. Nie wiem co on jeszcze w tej lidze robi. i ciekawe jakim cudem CFC ma dosta? bana... Za wyra?enia dziecko neo, dzieciak??? buhehhe nie widze nic w tym dziwnego i wulgarnego.

A co do tematu to chyba nic takiego z?ego CFC nie napisa? :p. Nikogo nie powyzywa? tylko wypowiedzia? sie z frustracj?....

rosiaktotti^^:
Wiem ?e pablisso jeste? jego bratem i masz podstawy do jego oborny ale przynaj nie ladne zachowanie braciszka :/

Pablisso:
No nie ?adnie ?e u?ywa s?ów nie cenzuralnych :p. Ale to nie by?y wyzwiska :P A co do knopersa to wszyscy mamy juz o nim wyrobione zdanie :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej