Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online
Gracz CFC poland
Deimian7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERosiak zalosny jestes.
Do kogos masz pretensje o wulgarne zachowanie?
A jak sam sie zachowujesz?
--- Koniec cytatu ---
dokladnie. Rosiak wiem ?e to nie ten topica ale z 2 razy to moze na gg pisalem nie liczac tego co na ircu, nigdy ci nie pasuje :-\
knopers:
My?le ze CFC zas?uguje na Bana...
Obrazil Rosiaka poraz kolejny...
wyzywa mnie ci?gle na Ircu ze jestem dzieckiem neo i ze szkoda czasu na dzieciaki!!
A JA NAWET NIE JESTEM DZIECKIEM NAWET NIE WIE ILE MAM LAT!!!!!!!!!!!!
Potwornie mnie wkurza i nie chce miec przez niego bana
czepia sie mnie ci?gle
PS:zapomnialem robic Sccrena
ale tak bylo na prawde
BANA!!!!!!!!!!
Daraso:
Deimian7 takie zachowanie jakie prezentuje gracz CFCPoland jest karygodne i w 100% zabronione wi?c twoja wypowiedz jest ?a?osna, wida? pewnie chcia?by? aby ka?dy gracz po przegranym meczu przeklina? i obra?a? do woli, ehhh brak mi s?ów jak widz? takie komentarze...
Deimian7:
nie daraso, mylisz si? nie broni? CFCpoland ale znam rosiaka dosc dobrze i wiem jaki jest, chcial wyrzucic cfcpoland to pisal posty z knopersem na niego a za kilka dni juz posty pisal na knopersa :-\
Daraso:
A ja wcale nie znam Rosiaka, z CFCPoland tez mia?em przyjemno?? gra? i nie wspominam tego mi?o bo zachowywa? si? podobnie tak jak z Rosiakiem, zreszt? co tutaj masz do znajomo?ci, tutaj chodzi o zachowanie tylko i wy??cznie wi?c lepiej ju? nic nie mów...
Nawigacja
[#] Następna strona