Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Buty

Jak instalować korki...

<< < (4/7) > >>

Morgaz911:
Ok wszystko się zgadza.. gdy zmienie nazwe i podmienie jest o k ;D

alee gdy podmieniam już 2 pare korków  przez Game Graphic Studio too ten program się jakby zacina aa jak coś chce kliknąc to jest napisane że program nie odp.

i niewiem czy podmienia tak długo te korki czy poprostu zaciał się program ...
a gdy go wyłacze za pomaca komendy [ zakończ zadanie ] too PES już mi sie nie uruchamia...

Czyli wychodzi na to żę mogę podmnienić tylka jedną pare korków ??  :-\

Matip125':
Cos robisz zle pewnie zamieniasz np. boots_7493.bin za (sciagnete) boots_7495.bin i dlatego Ci blad wyskakuje... Albo sciagnij inne korki i zobacz... Ale pamietaj

boots_7493.bin za boots_7493.bin
boots_7494.bin za boots_7494.bin
boots_7495.bin za boots_7495.bin
itd.

Morgaz911:
Podmieniam właściwie czyli np. boots_7493.bin za boots_7493.bin i działa, ale gdy chcę podmienić dalejj tzn
boots_7494.bin na boots_7494.bin too tam gdzie jest  ta linijka PROGRES w prawym górnym rogu  to ona załaduje się prawie cała ale nie dokońca, i jak chce np. kliknąc w oknie programu to jest napisane że program NIE ODP. ( BRAK ODPOWIEDZI )

ALeee jak zamienie  jeden raz obojętnie jaką pare korków jest ok, a jak chcę podmnienić 2 razz to właśnie dzieje sie to co napisałem powyżej

Matip125':
To sciagnij inne korki i zobacz bo nie wiem OCB

Morgaz911:
Sciągałem już kilka rodzaji korków...

Chodzi mi o to że jak wrzucę ( podmienie ) jedna pare korków  jest ok

ale jak chcę podmnienić 2 parę korków too program pokazuje że podmienia alee po chwili się zacina i lipa ...   

więc praktycznie wychodzi na to że mogę podmienić 1 parę korków :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej