Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES08-Patche-Championship_Patch_Update6

(1/4) > >>

newsman:
Kolejna wersja patcha Championship zostala wydana. Tym razem zostaly zastosowane takie uaktualnienia jak:-Wszystkie loga i stroje Premiership-Wszystkie loga i stroje Championship-Woprawione loga w menu-Wszyscy piłkarze, formacje i statystyki zawodników Championship,-Nowe rypley logo-Nowe korki-Nowe pilki-Aktualne transfery jakie zostaly dokonane na dzien dzisiejszy-Ligue 1 przeniesiona do Others C, a Lyon i Marsylia do Others B,-Championship pojawia się w miejsce Ligue 1. REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Pepe0460:
jesli ktoś mogłby to niech mi wytłumaczy krok po kroku jak dodać do gry te dodatki bo jetsem kompletnie zielony!!! z góry dzięki

Matip125':
1.Otwórz cv_0.img przez AFS explorer.
2.Kliknij Action, a potem Import Folder (wybierz wypakowany folder)
3.Na pytanie:You need to rebuild the AFS file to insert them. Do you want to rebuild the AFS file? Odpowiedz YES (po polsku znaczy to TAK)
4.Jako nową nazwę wpisz cv_0new.img i zapisz go w folderze IMG.
5.Czekaj, aż cv_0new.img się "zrebuilduje"
6.Gdy wyskoczy zdanie: AFS regenerated successfully! Now files will be updated kliknij YES.
7.Do you wish to open the new file? kliknij YES.
8.Poczekaj, aż plik się wczyta.
9.Zamknij AFS explorer
10.Przejdź do Konami/pes2008/img folder i skopiuj swój cv_0.img gdziekolwiek, a następnie zmień nazwę cv_0new.img na cv_0.img.
12.To samo zrób z innymi plikami patcha.

darek7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE1.Otwórz cv_0.img przez AFS explorer.
2.Kliknij Action, a potem Import Folder (wybierz wypakowany folder)
3.Na pytanie:You need to rebuild the AFS file to insert them. Do you want to rebuild the AFS file? Odpowiedz YES (po polsku znaczy to TAK)
4.Jako nową nazwę wpisz cv_0new.img i zapisz go w folderze IMG.
5.Czekaj, aż cv_0new.img się "zrebuilduje"
6.Gdy wyskoczy zdanie: AFS regenerated successfully! Now files will be updated kliknij YES.
7.Do you wish to open the new file? kliknij YES.
8.Poczekaj, aż plik się wczyta.
9.Zamknij AFS explorer
10.Przejdź do Konami/pes2008/img folder i skopiuj swój cv_0.img gdziekolwiek, a następnie zmień nazwę cv_0new.img na cv_0.img.
12.To samo zrób z innymi plikami patcha.

--- Koniec cytatu ---

A ja mam pytanie co do tego bo u mnie jest tak
biore :
File/ImportAFS file / img/cv_0.img i gdy klikne otwórz to otwiera mi sie pytanie "Missing descriptors information.Use Modify reserved space function to fix it AFSExplorer can auto- rebuild the AFS file do you want the rebulid it ? i kliknac YES  czy NO ???

Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
A ja mam pytanie co do tego bo u mnie jest tak
biore :
File/ImportAFS file / img/cv_0.img i gdy klikne otwórz to otwiera mi sie pytanie "Missing descriptors information.Use Modify reserved space function to fix it AFSExplorer can auto- rebuild the AFS file do you want the rebulid it ? i kliknac YES  czy NO ???

--- Koniec cytatu ---

Wlasnie jak sie wgrywalo juz raz jakiegos patcha, to pozniej co innego pyta.. Wiec zobacz sobie tutaj zrobilem video_turial

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej