Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES08-Patche-Championship_Patch_Update6
darek7:
A potem jak pokazywałes na tyrotolialu ze tam action / import files / i klikałeś w to co ejst w folderze czyli cv_0.img i potem pokazały ci sie taka tabelka i pełno danych czytało i co potem bo potem nicm i sie juz nie poakzałoa tzeba jeszce przecież zmienic nazwe itd Bo potem jak zrobie to wszystko w actionie to potem zadna tabelka mi nei wyskakuje zeby zmienic nazwe czy cos tam to gdzie to zrobić
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA potem jak pokazywałes na tyrotolialu ze tam action / import files / i klikałeś w to co ejst w folderze czyli cv_0.img i potem pokazały ci sie taka tabelka i pełno danych czytało i co potem bo potem nicm i sie juz nie poakzałoa tzeba jeszce przecież zmienic nazwe itd
--- Koniec cytatu ---
Zrob tak jak ja zrobilem, bo ja mam swoja technike troche jak wgrywam :) troche szybsza... Zrob tak jak ja zrobilem i bedzie wszystko ladnie.. Albo jak tego, to poprostu zrob jak dawalem Ci wczesniej instrukcje
darek7:
A na tym turotolialu nie ma pokazane ze zmienaisz nazwe czy cos to ja też nie mam zmieniac ??
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA na tym turotolialu nie ma pokazane ze zmienaisz nazwe czy cos to ja też nie mam zmieniac ??
--- Koniec cytatu ---
Tak, bo ja to calkiem inaczej robie... Bez zadnej zmiany nazwy ani przenoszenia pozniej co IMG... Bez tego tez sie obejdzie i wszystko bedzie dzialac ;)
darek7:
To zrobic tak jak na turotolialu i bedzie oky mówisz to zobacze ide zrobic to i zobacze
Nawigacja
[#] Następna strona