Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Bandy

PES08-Bandy-Electronic_Adboards

<< < (3/4) > >>

Matip125':
Ale ja tez mam pilki wgrane i wszystko... No ale dobra... Jesli nie chcesz to nie :P

Arek1974:
matip, źle mnie zrozumiałeś. Ja nie wiem, czy Ty masz wgranego patcha z Championship, czy z Bundesligą, a może z Orange Ekstraklasa ? Jeśli masz z Championship to nie ma problemu, Twój plik cv_1.img będzie mi pasował. Jeśli z innym patchem to namiesza mi w nazwach, herbach albo innych dodatkach, które wprowadza patch. Dlatego obawiam się go wgrać. Ale dzięki wielkie za chęc pomocy, bo widzę, że na tym forum jestes jedynym, który w ogóle udziela się i próbuje pomóc.

Matip125':
A wiec Arek1974: Mam czyste cv_1.img. Bez niczego... Zadnych patchy jeszcze jak narazie nie wgrywalem... Bo dzisiaj instalowalem od nowa pro, bo cos mi sie narobilo i wogole mi sie nie wlanczalo i musialem od nowa jeszcze raz zainstalowac... Wiec jesli chcesz... To ja Ci wrzuce tego patcha Championship do cv_1.img plus te bandy... Jak chcesz, mi to obojetne... I zobaczymy czy bedzie to chadziac :)

Arek1974:
To wrzuć czystego cv_1.img, nie wgrywaj mi Championshipa, tylko te bandy. Ja patcha sam sobie wrzucę i zobaczę, czy to pomogło. Tylko to i tak ściągnę dopiero jutro, bo w domu mam za słabe łącze, a w pracy pójdzie szybko

Matip125':
Ok. Nie ma sprawy... To ja gdzies Ci to wrzuce i tutaj zostawie link do dowlandu... Te bandy stad mam Ci wrzucic tak ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej