Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Bandy

PES08-Bandy-Electronic_Adboards

<< < (2/4) > >>

Arek1974:
Kicha, od wczoraj kombinuję na rózne sposoby, jakby tu sprawić, żeby na "Theatro Blanco" były firmowe bandy i nic. Podmieniłem nawet pliki na oryginalne z płyty, sprawdziłem, że wszystkie bandy były Konami, potem wgrałem plik adboards_38, wszedłem w grę i ... 4 bandy firmowe, reszta Konami. POtrem spróbowałem zmienić nazwę stadionu na defaultową i dalej nic. Nie mam już więcej pomysłów, a gra z takimi bandami to kicha z nędzą.
Szczerze mówiąc, to z każdym dniem coraz bardziej zniechęcam się do PES 2008 :(

Matip125':
No to mowie Ci... Sciagnij sobie inny zestaw band i zobacz czy tez beda tylko cztery nowe a reszta KONAMI !!

Arek1974:
matip, dzięki, ale wgrałem już kilka dodatków z bandami, ciągle to samo. Zresztą nie tylko ja mam ten problem :( REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Matip125':
Nie wiem... Na jakims francuskim forum juz sie tez z tym spotkalem :P wiesz co?? Jesli chcesz?? JESLI CHCESZ OCZYWISCIE?? Ja moge Ci wrzucic cale moje cv_1.img i sobie poprostu to sciagniesz... Moze zadziala?? Sprobowac mozna?? Tylko to ma 600mb odrazu mowie :)

Arek1974:
Dzięki, pewnie bym skorzystał, ale mam wgranego patcha z Championship, a tam wgrywało się jakieś pliki do CV_1.img, więc mogłoby mi to namieszać. Ja też znalazłem taki temat na Evo-Web, ale tam jest wszystko po angielsku i kompletnie nie kumam, co radzą. Zrozumiałem tylko tyle, że na części stadionów bandy działają na całej szerokości i długości boiska (u mnie tak jest np. na Santiago Bernabeu, na San Siro i jeszcze kilku innych), a a na innych nie działają, tylko po kilka band jest aktywnych.
Ale dzięki wielkie za chęci, moze w przyszłości będzie okazja skorzystać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej