Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online
TURNIEJ DNIA by nowy opiekun
maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDlaczego poniżasz tekiego ? Teki :-*
--- Koniec cytatu ---
rosiak zachowałes sie tu jak prostak,...jak prosty chłop kubanski...nie poniżając osób wymienionych...moje zdanie subiektywne
Deimian7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDeimian jak najbardziej na TAK;] nie grałem ale widziałem ogrom pracy jakiej włożył w to wszystko no i co należy podkreślić bardzo dobra atmosfera a to mało kto potrafi.Jednakże żeby nie było tak słodko wiele pracy przed Tobą i porównywanie Cie do Tekiego w tej chwili jest mocno na wyrost.Pzdr.
--- Koniec cytatu ---
Dzięki Gatti :-* Wiem, że porównanie nad wyrost, gdyż jeszcze nic takiego nie zrobiłem :) Mam nadzieję , że dacie mi szanse i będę miał taką możliwość by móc mnie chociaż trochę porównać do tekiego. Pozdro
rosiaktotti^^:
szczerze :P nie masz szans :( :'(
Gattuso:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDzięki Gatti :-* Wiem, że porównanie nad wyrost, gdyż jeszcze nic takiego nie zrobiłem :) Mam nadzieję , że dacie mi szanse i będę miał taką możliwość by móc mnie chociaż trochę porównać do tekiego. Pozdro
--- Koniec cytatu ---
Nie musisz się do niego porównywać każdy jest inny:) ale nie powiem Teki może służyć jako wzór wzorzec dla innych adeptów tejże funkcji.U mnie masz światełko zielone nie zmarnuj tego .Pozdro
maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie musisz się do niego porównywać każdy jest inny:) ale nie powiem Teki może służyć jako wzór wzorzec dla innych adeptów tejże funkcji.U mnie masz światełko zielone nie zmarnuj tego .Pozdro
--- Koniec cytatu ---
gati admin nad aminów, mentor niech cię poprowadzi :)
Nawigacja
[#] Następna strona