Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale

Polski komentarz do PES 2008 - wersja beta juz dostępna!!!!

<< < (3/22) > >>

meen1989:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETaa, tylko że ja już nie mogę słuchać Szpakowskiego i Szaranowicza w telewizji to jeszcze by brakowało żebym ich słuchał w grze. Jeszcze niech Gmocha dorzucą :)

--- Koniec cytatu ---

jak oni źle komentują to powinieneś się zgłosić do lekarza na uszy

buchos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak oni źle komentują to powinieneś się zgłosić do lekarza na uszy

--- Koniec cytatu ---

No nie mów mi tylko że oni dobrze komentują, bo teraz myślę że masz coś z głową i to ty powinieneś sie zgłosić do lekarza.  Jednym słowem są oni poprostu beznadziejni, a to co gmoch bazgroli na ekranie, hehe śmiech na sali. No ale cała TVP jest poprostu taka. Jest tyle młodych komentatorów w polsce, a oni trzymają ich. Żal

P.s. Oczywiście moja opinia dotyczy tylko i wyłącznie ich w telewizji. Samo zrobienie polskiego komentarza w grze jest dobrym pomysłem, chociarz ja i tak wolę angielski komentarz. Mniej wskakują w ucho żenujące błędy.

Maciąg:
Tak tylko że ściągnięcie komentarza b ędzie płatne :-\ (choć do końca nie wiadomo, to zależy od Hojraka)

Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak tylko że ściągnięcie komentarza b ędzie płatne :-\ (choć do końca nie wiadomo, to zależy od Hojraka)

--- Koniec cytatu ---

To bravo za pomysl :) :) :) Nie wiem kto wam sciagnie :D

Maciąg:
Oczywiście ja nie robie tego komentarze ale taka informacja jest od Hojraka na issonline.pl...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej