Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale

Polski komentarz do PES 2008 - wersja beta juz dostępna!!!!

<< < (6/22) > >>

HRD:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOkey spoko :) poprostu nie rozumie Twojego toku myslenia i chcialem sie dowiedziec co chcesz osiagnac sprzedajac takie spolszczenie 20pln/sztuka :)

Pracujta ;)

--- Koniec cytatu ---
Po 1 to nie wiem skąd ten koleś co napisał że ja to sprzedaje za 20 zł wziął takie info.
Po 2 widac, że dawno nie jesteś w temacie, ponieważ komentarz będzie za free
P.S teraz to ja nie rozumiem twojego toku myślenia sprzedając to po prostu chciałem trochę kasy zarobic (a i nie pisz że tak bym nic nie zarobił bo jedna osoba by kupiła i by rozprowadziła to za darmo, bo na to by się znalazł sposób  :) )
Pozdro

Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo 1 to nie wiem skąd ten koleś co napisał że ja to sprzedaje za 20 zł wziął takie info.
Po 2 widac, że dawno nie jesteś w temacie, ponieważ komentarz będzie za free
P.S teraz to ja nie rozumiem twojego toku myślenia sprzedając to po prostu chciałem trochę kasy zarobic (a i nie pisz że tak bym nic nie zarobił bo jedna osoba by kupiła i by rozprowadziła to za darmo, bo na to by się znalazł sposób  :) )
Pozdro

--- Koniec cytatu ---

No i luz wszystko jasne i tyle chcialem wiedziec :) :) :)

"Po 2 widac, że dawno nie jesteś w temacie, ponieważ komentarz będzie za free" - hehe dobre :D

HRD:
Potrzebujemy osób do pomocy chętni niech piszą na moje gg :218866

HRD:
LInk do wersji beta
REJESTRACJA lub LOGOWANIE w tej wersji jest przetłumaczone ponad 50 % kwestii , zobaczcie jak to sie prezentuje w pesie jak "zauważycie" jakiś błąd to napiszcie . Za jakiś czas powinna się ukazać wersja full .

ernestinio3:
Wielkie dzięki

Mam jeszcze pytanie mam te pliki podmienic???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej