Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale
Polski komentarz do PES 2008 - wersja beta juz dostępna!!!!
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEprzypomne, że zostało jeszcze ok 45 proc do tłumacznia :) wiec kto pomoże z was :)
--- Koniec cytatu ---
Ze ILE?? Macku!!!!! chyba 75% :D
HRD:
matip chyba nie chodziłeś na matematykę jak były procenty (plików jest 10 000 w komencie beta dałem ponad 4000 wiec jakieś 40 % + to czego nie wrzuciłem do wersji beta +to co zrobiłem od momentu uploadu dadzą ponad 50 % przekonwentrowanych plików )
Matip125':
NIe ublizaj mi :( i nie rob ze mnie jakiegos nieuka, ok?? Po pierwsze... Moge Ci tu sprowdzic kilka osob... Ktore tez mowia ze tam jest okolo 30% i sami to powiedzili po instalacji... Ale oka dzialajcie dalej :) Mam nadzieje ze final bedzie exstra :) Daj .txt ktorego nie macie przetlumaczonego moze zdam sie tez do czegos :) :)
HRD:
sorka to nie miało na celu ubliżyc ci :) ale ja wiem swoje ty wiesz swoje. Co do txt ja takiego nie posiadam Herbuq może miec ,wiec jak bys chciał pomóc to gadaj z nim.
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsorka to nie miało na celu ubliżyc ci :) ale ja wiem swoje ty wiesz swoje. Co do txt ja takiego nie posiadam Herbuq może miec ,wiec jak bys chciał pomóc to gadaj z nim.
--- Koniec cytatu ---
Daj mi do niego jakies namiary na priv... A tam gdzies zauwazylem :D jak wczoraj gralem... Ze "TO BYL FANTASTYCZNY STRZAL" i ze tego nie przetlumaczyliscie? :( I wogole nazwik tylko kilka mowi po PL. Ale nic :) ja tam trzymam kciuki aby wam sie udalo :D
Nawigacja
[#] Następna strona