Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale
Polski komentarz do PES 2008 - wersja beta juz dostępna!!!!
Seratex:
Nie dałoby się wypuścić kolejnej wersji komentarza? Ponoć jest już na poziomie 70%. Bardzo czekam na polski komentarz, z resztą nie tylko ja, dlatego zwracam się z prośbą o wypuczenie wersji Beta1.
Pozdrawiam,
Seratex
HRD:
Nie wiem pomyślę o tym ale nie wiem czy to ma sens..
pozdro :)
Seratex:
Słuchaj, sens to na pewno jest... :o Bardzo długo czekamy na Polski komentarz i sam widzisz, nawet te 30 - 40% które zostało udostępnione bardzo nas zadowoliło. Ja obecnie korzystam sam z komentarza beta(30 - 40%), który wydaliście jako pierwszą wersje Beta. Uważam, że jednak przydałoby się wydać kolejną wersję beta, wtedy to już naprawdę było by bardzo miło z Waszej strony wydać kolejną wersję tego komentarza do downloadu. Nie każdy ma takie umiejętności jak Wy. Sami widzicie, tylko Wy na polskiej scenie Pro Evolution Soccer robicie komentarz do wersji 2008 tej gry. Ludzie liczą TYLKO na Was ;). Kolejna wersja komentarza na pewno umili nam grę niż obecny polski komentarz beta. Pomyśl na tym jeszcze, Bardzo Proszę.
Z poważaniem,
Seratex
HRD:
No to w przyszłym tygodniu może wrzucę te lepszą wersje komentarza
herubq3:
ja sie do tego dołącze weznmne hojrakowi podesle nazwiska i wyda tą lepszą wersje
Nawigacja
[#] Następna strona