Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Komentarze czyli wyrażanie opinii o przeciwniku...
msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzyli mialem racje ze to jest zrobione z przymruzeniem oka i nie mozna wyciagac z tego zadnych daleko idacych wnioskow w postaci róznorakich konsekwencji wobec graczy.Jesli tak to pewnie ze fajnie posluchac smiesznych komentarzy nawet jesli sa negatywne :)
--- Koniec cytatu ---
Niezrozumiales tego co ja pisze. To ze mozna cos opisac w zabawny sposob to nie znaczy ze nie jest traktowane powaznie. Gracz , ktory stwarza problemy i posiada duza liczbe negatywnych komentarzy zostanie usuniety z ligi. Komentarze ksztaltuja opinie gracza i po komentarzach bedzie mozna poznac gracza. Normalny zawodnik , ktoremu zalezy na dobrej zabawie nie zbiera 80% negatywnych komentarzym a jesli ktos tak owe zbiera to nalezy uznac ze szkodzi on pozostalym graczom i nalezy go usunac z ligi, teraz juz rozumiesz czemu sluzyc maja komentarze ?
Gattuso:
Rozumiem a to co pisze wynika z niedoprecyzowania tej opcji z czego właśnie mogą narodzić się takie wnioski .Jak na przykład będą brane pod uwagę takie komentarze:P ? "mecz z paxiem negatywny bo przegralem ".Moim zdaniem za takie komentarze powinny byc ostrzezenia dla ich autorów .
maciek_pl:
tristan nie obraź się ale twoje wypowiedzi są takie jak byś mial klapki na oczach w tym temacie. Chce ci przypomnieć ze chyba administrator to człowiek i swój rozum mam
msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERozumiem a to co pisze wynika z niedoprecyzowania tej opcji z czego właśnie mogą narodzić się takie wnioski .Jak na przykład będą brane pod uwagę takie komentarze:P ? "mecz z paxiem negatywny bo przegralem ".Moim zdaniem za takie komentarze powinny byc ostrzezenia dla ich autorów .
--- Koniec cytatu ---
Kazdy gracz ktory otrzyma komentarz z ktorym sie nie zgadza, np taki jak podales, moze sie zglosic do admin' w celu weryfikacji jego prawidlowosci i jesli sie okaze ze komentarz wynikal jedynie z kaprysu autora to zostanie on usuniety a autor upomniany.
Gattuso:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtristan nie obraź się ale twoje wypowiedzi są takie jak byś mial klapki na oczach w tym temacie. Chce ci przypomnieć ze chyba administrator to człowiek i swój rozum mam
--- Koniec cytatu ---
Wiem , że chcesz obrazić to naturalne u Ciebie nie mam Ci tego za złe , niemniej ja się konkretnie pytam a Mściciel stara mi się konkretnie odpowiedzieć i jest okey a Ciebie proszę o wyważony język .Pzdr.
Nawigacja
[#] Następna strona