Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Komentarze czyli wyrażanie opinii o przeciwniku...

<< < (11/25) > >>

maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiem , że chcesz obrazić to naturalne u Ciebie nie mam Ci tego za złe , niemniej ja się konkretnie pytam a Mściciel stara mi się konkretnie odpowiedzieć i jest okey a Ciebie proszę o wyważony język .Pzdr.

--- Koniec cytatu ---

jeżeli uważasz ze cię obraziłem to twoja sprawa, nigdzie tu nie ma nic obraźliwego.. a porównanie świadczy o tym, że trzeba czasmi troche dalej spojrzeć i pomyśleć...

Gattuso:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjeżeli uważasz ze cię obraziłem to twoja sprawa, nigdzie tu nie ma nic obraźliwego.. a porównanie świadczy o tym, że trzeba czasmi troche dalej spojrzeć i pomyśleć...

--- Koniec cytatu ---

Patrz jak Ty każdą sytuacje wykorzystujesz by kogoś obrazić ; byłeś już u spowiedzi? myślę że powinieneś :)

maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Patrz jak Ty każdą sytuacje wykorzystujesz by kogoś obrazić ; byłeś już u spowiedzi? myślę że powinieneś :)

--- Koniec cytatu ---

człowieku ja cie nie obrażam, tylko ci napisałem, żebyś nie brał wszytkiego dosłownie. Wiadomo, że niektóre komentarze nie bedą brane pod uwagę... przecież to logiczne...

Gattuso:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
człowieku ja cie nie obrażam, tylko ci napisałem, żebyś nie brał wszytkiego dosłownie. Wiadomo, że niektóre komentarze nie bedą brane pod uwagę... przecież to logiczne...

--- Koniec cytatu ---

Jest problem a Ty zaczynasz swoje gierki interpersonalne hehe i jeszcze mi pisze "tylko się nie obraź" Ciekawe po co znowu to zaczynasz , pewnie nudno .Ja skończyłem nie pisz nic do mnie , uszanuj to .

maciek_pl:
Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami "Kajko i Kokosz" ... Po prostu: BARDZO FAJNIE się grało, mimo przegranej....

to jest zajebisty komentarz :D i śmieszny...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej