Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES08-Patche-WECN Patch Version 1.0

<< < (7/8) > >>

JACEK:
ludzie a czy plik cs.img ktory jest spakowany tez mam wgrac do gry przaz afsa ?? czy tylko cv.0, cv.1, rv.e  i nic wiecej ?????????

ernestinio3:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEludzie a czy plik cs.img ktory jest spakowany tez mam wgrac do gry przaz afsa ?? czy tylko cv.0, cv.1, rv.e  i nic wiecej ?????????

--- Koniec cytatu ---

On jest odpowiedni za przyśpiewki kibiców. Więc jeśli nie wgrasz nic się nie stanie ale warto wgrać przyśpiewki są fantastyczne  ;)

Tak przez AFSA...

JACEK:
dobra dzialaa zajefajny patch super :) a powiedzcie mi jeszcze zainstalowalkem tego patcha ale bez przyspiewek czy moge je teraz dodac niec sie nie zepsuje jest jakas kolejnosc?jezeli tak to czy w kstrzeba jeszcze cos robic czy wystarczy wgrac ame przyspiewki i wsio? pozdr

ernestinio3:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdobra dzialaa zajefajny patch super :) a powiedzcie mi jeszcze zainstalowalkem tego patcha ale bez przyspiewek czy moge je teraz dodac niec sie nie zepsuje jest jakas kolejnosc?jezeli tak to czy w kstrzeba jeszcze cos robic czy wystarczy wgrac ame przyspiewki i wsio? pozdr

--- Koniec cytatu ---

Nie ma żadnej kolejności spokojnie dodawaj  :)

JACEK:
a jeszcze takie pytanko czy przy kazdym uruchomieniu gry musze dawac load w edit i setting??dzis wyskoczył mi taki bug zawodnicy mieli przezroczyste stroje i głowy :/ a puzniej mecz rozpoczal sie w zwolniaonym tempie dosłownie o co kur.. patch zainstalowany poprawnieprosze o pomoc 
gra raz dziala dobrze ale czasmi pojawiaja sie własnie takie błedy co robic?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej