Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES08-Patche-WECN Patch Version 1.0
JACEK:
ludzie a czy plik cs.img ktory jest spakowany tez mam wgrac do gry przaz afsa ?? czy tylko cv.0, cv.1, rv.e i nic wiecej ?????????
ernestinio3:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEludzie a czy plik cs.img ktory jest spakowany tez mam wgrac do gry przaz afsa ?? czy tylko cv.0, cv.1, rv.e i nic wiecej ?????????
--- Koniec cytatu ---
On jest odpowiedni za przyśpiewki kibiców. Więc jeśli nie wgrasz nic się nie stanie ale warto wgrać przyśpiewki są fantastyczne ;)
Tak przez AFSA...
JACEK:
dobra dzialaa zajefajny patch super :) a powiedzcie mi jeszcze zainstalowalkem tego patcha ale bez przyspiewek czy moge je teraz dodac niec sie nie zepsuje jest jakas kolejnosc?jezeli tak to czy w kstrzeba jeszcze cos robic czy wystarczy wgrac ame przyspiewki i wsio? pozdr
ernestinio3:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdobra dzialaa zajefajny patch super :) a powiedzcie mi jeszcze zainstalowalkem tego patcha ale bez przyspiewek czy moge je teraz dodac niec sie nie zepsuje jest jakas kolejnosc?jezeli tak to czy w kstrzeba jeszcze cos robic czy wystarczy wgrac ame przyspiewki i wsio? pozdr
--- Koniec cytatu ---
Nie ma żadnej kolejności spokojnie dodawaj :)
JACEK:
a jeszcze takie pytanko czy przy kazdym uruchomieniu gry musze dawac load w edit i setting??dzis wyskoczył mi taki bug zawodnicy mieli przezroczyste stroje i głowy :/ a puzniej mecz rozpoczal sie w zwolniaonym tempie dosłownie o co kur.. patch zainstalowany poprawnieprosze o pomoc
gra raz dziala dobrze ale czasmi pojawiaja sie własnie takie błedy co robic?
Nawigacja
[#] Następna strona