Hmm zainstalowałem 1.1 i to samo, odinstalowałem wrzuciłem stare te pliki cv_0.img, cv_1.img i rv_e.img, odinstalowałem starego patcha i zainstalowałem YNWA 0.5, podmieniłem wszystko jak w instrukcji, i dalej to samo, w offline wszystko ok ale juz na online nie
((((
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE tak to umnie wygląda, jak widac tylko herby są oryginalne.
postępowałem według tej instrukcji:
- Uruchom PES_2008_Patch_0.5.exe. Wskaż folder z grą (domyślnie Program Files>KONAMI>Pro Evolution Soccer 2008) i naciśnij Install. Plik rozpakuje się do tego folderu.
- Przejdź do folderu z grą (Program Files>KONAMI>Pro Evolution Soccer 2008) -> PES 2008 Patch -> AFS Explorer -> uruchom AFS Explorer.exe
- Wybierz File -> Import AFS File -> znajdź cv_0.img (z folderu z PES 2008 (domyślnie Program Files>KONAMI>Pro Evolution Soccer 2008 / img / cv_0.img, aby plik był widoczny musisz zaznaczyć All Files)
- Jeśli program teraz zapyta czy przebudować plik kliknij No
- Wybierz Action -> Import folder -> Folder z PES 2008 / PES 2008 Patch / cv_0
- Teraz AFS Explorer zapyta czy przebudować plik. Klikamy Yes (OK) i nowemu plikowi nadajemy nazwę cv_0new.img
- Przechodzimy do folderu z PES 2008 i kasujemy nasz stary plik cv_0.img (albo zmieniamy mu nazwę np na cv_0backup.img). Jednocześnie zmieniamy nazwę utworzonego przez nas pliku cv_0new.img na cv_0.img
- Analogicznie postępujemy z plikami cv_1.img i rv_e.img importując odpowiednio foldery cv_1 i rv_e z katalogu z Patchem.
- Przechodzimy do folderu z PES 2008 i otwieramy folder "kitserver" (domyślnie Program Files / KONAMI / Pro Evolution Soccer 2008 / kitserver Wybieramy Install i gotowe.
Co może być przyczyną
Wiesz może